Last news in Fakti

18 Юни, 2020 14:10 4 000 5

Стефанов скочи на Любо Пенев: Веднъж вече го ошамариха...

  • венци стефанов-
  • бфс-
  • футбол-
  • любо пенев

Носеше табелата "последната дупка"

Стефанов скочи на Любо Пенев: Веднъж вече го ошамариха... - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, се изказа доста остро по адрес на наставника на Царско село Любослав Пенев. Повод за това бяха думите на Пенев, че ще направи повече за футбола за 5 години, отколкото това ръководство е сторило за 20 години. 

Ето какво заяви Стефанов пред Gong.bg:

"Не отричам, че Любо Пенев беше добър футболист. Това е безспорно. Нека обаче да излезе и да каже какво е успял да направи като ръководител. Какви успехи има? Да изложи някаква концепция за развитие на футбола. Нали се слави с интелектуалните си способности.

Веднъж вече го ошамариха като се кандидатира за президент на БФС. Пак ли иска да се случи същото? Носеше табелата "последната дупка". Разбирам да подкрепим за президент на БФС човек със солиден бизнес, който е ръководител с опит и постигнати резултати. Но за Пенев не е сериозно. Доколкото знам бизнесът със заведения и месо не му е много успешен. 

Препоръчвам на мениджърите да стоят далеч от футболистите на Славия. Нашите играчи нямат мениджъри. Не може някакъв си да дойде и да се настани на масата. Говори глупости на Филип Кръстев и на родителите му и им обещава някакви глупости.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеко сифоня

    10 9 Отговор
    Ми то на Любчо IQ-то му започва с 0.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дидо

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цеко сифоня":

    Ама то може да започва и с отрицателно число , ама това не ни бърка да го изберем ...... Той и Емо Костадинов не може да пише ама ден разписва на петцифрената заплата в БФС ...!!!!
  • 4 За кой бе

    4 3 Отговор
    любчо-мадото?...
  • 5 Вуйо

    1 0 Отговор
    Чичовото дете я ми го покажете