Last news in Fakti

22 Юни, 2020 17:15 1 229 0

Ливърпул с оферта в размер на 60 милиона евро за защитник на Наполи

  • ливърпул-
  • оферта-
  • цена-
  • наполи-
  • кулибали

Медиите в Италия смятат, че тази сума няма да е достатъчна за трансфер

Ливърпул с оферта в размер на 60 милиона евро за защитник на Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е отправил оферта в размер на 60 милиона евро за централния бранител на Наполи Калиду Кулибали. Информацията е на италианското издание "Кориере дело Спорт", което същевременно добавя, че предложението няма да успее, тъй като неаполитанците нямат никакво намерение да отстъпват от исканията си. Цената, която клубът е поставил на Кулибали, е 100 милиона евро.

Манчестър Юнайтед и Челси също проявяват интерес към сенегалеца.

Информацията е в противовес с позицията, която Ливърпул зае в казуса с Тимо Вернер, когато мърсисайдци решиха да не активират клаузата на германеца, тъй като не смятат да правят подобни мащабни трансфери в условията на кризата. Впоследствие нападателят премина в Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА