Last news in Fakti

22 Септември, 2012 13:22 609 0

Виланова: Няма да има втори като Меси

  • виланова-
  • меси-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • история-
  • гренада
Виланова: Няма да има втори като Меси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Барселона Тито Виланова за пореден път похвали звездата на тима Лионел Меси. Наставникът на "каталунците" обяви, че се надява аржентинецът да остане до края на кариерата си на "Ноу Камп".

Меси е най-добрият в света. Ако още не е в историята като такъв, един ден със сигурност ще получи това признание. За всички в Барса ще е чудесно, ако той остане в клуба до края на кариерата си. Втори като него няма да има", каза Виланова на пресконференция преди днешното домакинство на Гранада.

"Не мисля за мача с Реал Мадрид. Това, което ме интересува, е след този кръг да имаме 15 точки. В главата ми има само Гранада, Гранада и пак Гранада. Целта ни е просто да спечелим. Няма смисъл да коментираме дали разликата с Реал ще стане 11 точки, защото това не зависи само от нас. Съперникът е опасен и играе добре на контраатака", заяви Виланова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА