Last news in Fakti

4 Юли, 2020 20:58 4 623 26

Георги Тодоров: Футболистите на Левски са мъртъвци!

  • левски-
  • загуба-
  • славия-
  • обрат-
  • критики-
  • тодоров-
  • мъртъвци

Наставникът на "сините" разсипа от критики собствените си футболисти

Георги Тодоров: Футболистите на Левски са мъртъвци! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Тодоров беше крайно критичен към футболистите си след загубата с 1:2 от Славия на "Герена". 
 
"Още първото полувреме се виждаше, че сме изключително бавни и правехме много грешки. Само случайно можеше да победим днес. Позволихме на противника да се възползва от празните пространства. Нямах избор в средата на терена. Второто полувреме беше катастрофа. Нямаме адекватни смени", започна Тодоров. 

"Виждах, че има футболисти, които не могат да издържат до 60-ата минута. Хората, които влязоха, трябваше да помогнат на тези, които бяха изморени. Не виждам никакви ходове. Ситуацията става все по-тежка с всеки мач. Сега излиза и Холмар. Няма и вътрешен халф. Това е положението. Аз осъзнавам много добре какво е Левски. Първо трябва да си свеж, за да покажеш нещо. Ние не сме били свежи в нито един мач", каза треньорът на Левски. 

"Когато са с наведени глави, няма как да се промени нещо. Не мога да виня футболистите. Главите им са на друго място, те не получават заплати. Какво можеш да предадеш на мъртъвци? Не вярвах, че това нещо може да стане на "Герена"...", продължи разочарованият Георги Тодоров.

"Футболистите са смачкани, и то смачкани не от днес или вчера", добави треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    67 3 Отговор
    Е тука вече си е прав човека по пропаднал отбор не съм виждал
  • 2 Браво

    48 10 Отговор
    Закривай.
  • 3 реален

    11 32 Отговор
    Най големия мъртвец сити бе физкултурнико.
    Не можеш един състав да наредиш.Какво протежетата които играха цял мач бяха много добри,нали.Ти досъсипа отбора.Давай оставка и се махай.Футбола е проста игра за интелигентни хора.Тоя Петков кога ще го ограмотиш, кога???
  • 4 Тодоров е про.стак

    11 15 Отговор
    Абе гр.уьо, ти що пускаш нека.дърника Мазурек? И що правиш смени в 88мин се едно водиш в резултата. Вината е твоя. Приготви сака на Костов и ги научи да не мачкат топката.
  • 5 Бонговец

    30 5 Отговор
    не ревете телета а целунете ръка на Гришата и Венци,че ви спасиха от φалит... 3:3 скоеφ. 100 и сега обръщалка.... Сираков вече е φинансово стабилен
  • 6 Страничен

    30 4 Отговор
    Гладна мечка хоро не играе! Това е едната причина. Другата е ТОТО!
  • 7 Арсенал Казанлък

    19 8 Отговор
    Бат Венци е егати и пича,никой не може да го спре
  • 8 Я... Я

    20 3 Отговор
    И ВИЕ ДА НЕ ВЗИМАТЕ ЗАПЛАТА 4 МЕС. ЩЕ РАБОТИТЕ ЛИ НА ЕКС. СИГУРНО БИХТЕ НАПУСНАЛИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯТ МЕС.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Румпелщилцхен

    26 3 Отговор
    Феновете на Славия тръпнат
    друг път невидели
    в едно да играят
    живи със умрели ...
  • 11 Мимчят

    20 3 Отговор
    Не биле свежи и от какво от пиене ли,от лежене ли 3 месеца,че не са свежи.Ами пари ние им събирахме от минималните си заплати,а те с една тяхна,която е колкото 10 годишна наша,и ще са смачкани.Ала бала.Цяла година да не вземат дори пак имат,но явно желание липсва ,а и можене.По добре на минимална заплата.Ако се вдигнат и вземат 2 мача които предстоят и се класират за Евротурнирите,пари тогава ще има..

    Коментиран от #14

  • 12 Пената от Мировяне

    22 9 Отговор
    Че кога са били по-добри ???!!! Просто парите свършиха,съдиите спряха да свирят дузпи за тях и накрая Бойко спря да ги закриля !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Уги Даги

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мимчят":

    Ти да не мислиш, че по дискотеките е лесно. А там, че успяват да докажат тима, не го ли оценяваш. Ми те хората не могат да се дигнат за тренировка на другата заран и ходят като заклани. А мачовете са все денем да му се не види!

    Коментиран от #18

  • 15 месара

    7 0 Отговор
    самата истина е заглавието !
  • 16 Локо-Сф

    9 1 Отговор
    Технически въпрос г-Тодоров!Тренировките на кондиционният треньор нормални ли са за този етап на сезона?Не съм адвокат и кушаревскисвидетел,но дълго време съм бил с много добри треньори.Според мен не е нормално на тези двуразови тренировки занятията да са като в подготовка.Няма да напълнят въздух!Обратнотостана-изпуснаха го!А че има много куци и фалшиви е видно отдавна!Хубчев да не иска пари а да връща,много от тези манекени без спортно сърце дойдоха по негово време и с негово съгласие,нали?Успех за Левски!
  • 17 Въх ко стана

    11 1 Отговор
    А те не биле мъртви в кома са
  • 18 Мимчят

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Уги Даги":

    Може и да си прав ,така излиза.Ами да вървят пак там и хич да ги няма.С тях и без тях все тая,може дори да е за добре..
  • 19 асдаа

    8 4 Отговор
    Аме теа ритнитопковци още ли не са ги пратили в селското стопанство да вадят картофи???
    Тези неграмотници не стават за никакъв чеп.
    Да ходат да носят тухли, бетон, вар и киреч ... :)))
    И що ни занимавате с тези тъпани???
  • 20 Локо-Сф

    6 4 Отговор
    Към тези дето коментират моите уважения!Струва ми се,че дори не сте се събличали по физическо ако въобще го е имало в програмата ви!Само един съвет към тези много"!Искате ли разбиращите"да се пробвате за 15 мин.в една тренировка,но си направете видео задължително!Успех и здраве на всички без чекмеджета,евра ,злато, патлаци,къщи в Барселона и без бомбета и фесове!
  • 21 Локо-Сф

    4 3 Отговор
    Браво за мислещите с минусите!Къде обаче да прочета аргументите ви критикуващи?Най-лесно ти е да сме мишки ли?В спора се ражда истината ако сте съгласни или обичате повече от мен най-Великият но болен любим ЛЕВСКИ?
  • 22 Робот

    8 2 Отговор
    Най хубавото за бг футбол , е когато уески губи! Тогава си проличава свинщината и начинът, по който са ставали шампиони! Десет години съдиите свирят за Лудогорец и палячовците Умряха !
  • 23 ФЕН

    9 3 Отговор
    В уевски не се получават заплати и резултатите са налице! Глупаците си мислят, че чужденците са дошли да играят от любов към "синята фланелка"! Няма любов , без пари! Време е уески да се ориентира към аматьорския футбол!
  • 24 Лесно е да се оплюва.

    14 0 Отговор
    Проблемите на Левски мисля, че започнаха около 2000 година. Корупцията постепенно облада ръководството, въпреки, че по онова време Левски имаше най-добрата ДЮШ. При Мъри нещата вървяха добре, отбора игра в турнирите, имаше огромна подкрепа от привържениците. Постепенно, като в ЦСКА при Стойчо Младеное, започна един процес на договори с незнайно четньоеци с големи заплати и обезщетения. Играли или не, при освобождаване получаваха големи обезщетения от които взимаха посредници и от ръководството. Имаше надеждни юноши но те се гонеха веднага и им се забраняваше да играят в отбори от А група за 3 години! Корупцията изяде качеството в играта! Мъри беше освободен, трансферите минаваха през Заберски, евреин, син на композитор, нищо не разбиращ от футбол. Батков го постави на това място. И резултата се вижда. Сменяха треньори на 3-4 месеца, имаше един интелигентен от тях, който след като го изгубиха отиде в Англия и вкара отбора в Премиер. На негово място сложиха Гонзо, защото.....обичал Левски??? Постепенно в отбора се създаде огромно напрежение, което е и до днес. Появи се един треньор Бисер Хаздай, евреин, приближен на Заберски. Хаздай наложи практиката при юношите, ако бащата плаща, момчето играе. Ако не, седи резерва. Разрухата в държавата причинена от ББ, абсолютен примат и лаик във всичко, правещ се на обичащ отбора, се отрази на всичко и като в другите сфери и футбола потъна. Футбола е отражение на състоянието на държавата, най-точно в Левски.

    Коментиран от #26

  • 25 ЛЕВСКИ 1914

    9 3 Отговор
    Виновен е само гадния арменец трябваше да подкрепим Божков .
  • 26 Най ми е болно

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Лесно е да се оплюва.":

    дето излъгаха, че с парите от участието в Шампионската лига ще правят нов стадион за юношите. Вместо това я съсипаха до основи тая школа.