Last news in Fakti

15 Юли, 2020 10:15 3 012 1

Сани Жекова: И в тъгата се опитвам по някакъв начин да превърна раните в мъдрост...

  • пулин-
  • жекова-
  • удавяне-
  • сбогуване-
  • тъга-
  • смътъ-
  • приятел

Най-добрата ни сноубордистка се сбогува с бившия си приятел Алекс Пулин, който се удави

Сани Жекова: И в тъгата се опитвам по някакъв начин да превърна раните в мъдрост... - 1
Снимка: facebook

Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова се сбогува с бившия си любим Алекс Пулин, който се удави преди няколко дни по време на подводен риболов на Големия бариерен риф в родната си Австралия.

Двукратният световен шампион по бордъркрос беше открит на дъното на океана бездиханен и без кислородна маска от друг гмуркач.

Голямата трагедия потопи в скръб бившата му половинка Сани Жекова. Тя си взе последно сбогом с Пулин, почитайки паметта му. Направи го, поставяйки бяло цвете на камък в планината. Направи го по залез слънце.

"Нямам думи! И в тъгата се опитвам по някакъв начин да превърна раните в мъдрост... Празнината в някакъв смисъл... Спомените в знаци на любовта и приятелството... Моментите с теб в безкрайност... Яркостта на слънцето в безсмъртен кръг... Споделям моята любов и молитви с твоите близки! Ще ни липсваш... Почивай в мир, Чъмп!", са думите за сбогуване на Сани с Алекс, които тя написа в социалните мрежи, публикувайки снимки: 


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още довечера ще иде на дискотека

    1 1 Отговор
    и че го забрави