Last news in Fakti

26 Юли, 2020 09:57 1 979 2

Берое разби ЦСКА 1948 в контрола

  • берое-
  • цска 1948-
  • контрола-
  • победа-
  • макута-
  • конте

Старозагорци спечелиха с 4:0

Берое разби ЦСКА 1948 в контрола - 1
Снимка: БГНЕС

Берое спечели с 4:0 срещу новака в елита ЦСКА 1948 в контролна среща, играна в Стара Загора. Избраниците на Димитър Димитров-Херо надиграха "червените", водени от Красимир Балъков. 

Гаюс Макута и Ибрахима Конте отбелязаха по два гола и Берое спечели с 4:0. 

Резултатът бе открит от домакините в 17-ата минута. Иван Минчев открадна от Васил Шопов топката в половината на ЦСКА 1948 и след като напредна към наказателното поле подаде отлично към Макута, който вкара за 1:0. Малко по-късно играчите на Берое се възползваха от нова грешка в половината на гостите. Ибрахима Конте получи топката и с мощен шут от границата на наказателното поле прониза за втори път Даниел Наумов - 2:0.

В 57-ата минута Макута се озова сам срещу стража на "червените" и направи 3:0. В 64-ата Алиун Фал беше съборен в наказателното поле от Симеон Петров и съдията посочи бялата точка. Зад топката застана Конте, който вкара за 4:0. 

В последните минути в двата тима бяха извършени доста смени, като ЦСКА 1948 имаше възможност да намали резултата на два пъти, но първо удар на Галин Иванов бе спасен от Християн Василев, а след това Денислав Александров пропусна от добра позиция. В самия край на срещата пък Марио Топузов остана очи в очи с Василев, но не успя да го преодолее.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Ефбет отбор...ефбет резултат,!Ко да ги праиш,с мъка роден отбор,с мъка си и играе ...

    Коментиран от #2

  • 2 Новичок

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "антрашпиц":

    Така е собственик на сайт за залози и комарджийници,е собственик и на 1948.Според залозите ще са налице и резултатите.Така е БГ.