Last news in Fakti

2 Август, 2020 13:23 1 804 3

От Барселона са категорични в позицията си за треньора

  • барселона-
  • хосеп бартомеу-
  • кике сетиен

Кике Сетиен може да е сравнително спокоен за поста си

От Барселона са категорични в позицията си за треньора - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на футболния Барселона - Хосеп Бартомеу, не е загубил вяра в старши треньора на отбора Кике Сетиен, въпреки слабия край на сезона на отбора в Ла Лига.

"В момента не мислим за треньорска смяна", заяви Бартомеу за местното издание "Sport".

Сетиен замени Ернесто Валверде в началото на годината, а през март преди спирането на сезона заради пандемията от коронавирус каталунците оглавяваха класирането в шампионата. Серия от слаби игри и незадоволителни резултати след подновяването на кампанията през юни костваха титлата на Барса и позволиха на Реал Мадрид да триумфира за първи път от три години.

"Когато го наехме, му казахме, че проектът е до края на този сезон и за следващия. Трудно е да съдим за треньора след само няколко месеца и то по средата на пандемия. Както и Артуро Видал (б.р футболист на Барселона) каза, той и играчите не са имали достатъчно време да работят заедно и да се опознаят добре", каза още Бартомеу.

Барселона приема Наполи през следващия уикенд в осминафинална среща-реванш от Шампионската лига след 1:1 в първия мач в Неапол.

Интересно е дали, ако Барселона претърпи неуспех и в Шампионската лига, позицията на клубното ръководство на Барса ще се промени.

Президентът на Барселона призна, че през зимата е водил разговори с бившия плеймейкър на тима Шави Ернандес да замени Валверде, но до споразумение не се е стигнало.

"Шави един ден ще поеме Барселона", убеден е Бартомеу.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 566

    5 0 Отговор
    Тия не търсят ли център нападател има един от бистришките тигри дето тия дни му изтича договора а и си има къща в Барселона само трябва да изчакат малко да си излежи затвора и им го даваме подарък

    Коментиран от #2

  • 2 цецо апартамента

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "566":

    Ако си тръгне доброволно ще му простим и ще си затворим очите за затвора..Само и само да си го вземат.Лошото е ,че и там го знаят къв е,и се притесняват да не ги окраде..Иначе за футболните му качества,безспорно е голям талант...Меси пасти да яде пред него.Може само да му лъска обувките.
  • 3 ГазоНосеЦ

    0 0 Отговор
    А категорични ли са , че нямат централен нападател ? Дали да не вземат най-добрия български - Бойко Борисов ? Лесно ще се адаптира , че даже и къща в града си има !