Last news in Fakti

7 Август, 2020 14:57 1 429 0

Ферарио Спасов: Ботев Пловдив иска да е фактор през следващия сезон

  • спасов-
  • качества-
  • цел-
  • фактор-
  • ботев пловдив-
  • селекция

"Нашият отбор има доста добър футболен потенциал", смята наставникът на пловдивчани

Ферарио Спасов: Ботев Пловдив иска да е фактор през следващия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов заяви, че нагласата на отбора е да бъде фактор през новия сезон в еfbet Лига.

„Моите очаквания са припокриват с тези на играчите. Ние сме абсолютно непредвидим отбор. В Локомотив Пловдив не знаят какви са нашите възможности“, сподели Спасов.

„Бяха ни предоставени много добри условия за подготовка. През миналия сезон страдахме, защото имахме ограничен кръг от играчи.“

„Благодарение на собственика г-н Самуилов ни се предостави възможност да направим селекция. Привлякохме много качествени играчи. Останаха също много добри футболисти в отбора. Получи се една приемственост. Времето наистина е много малко. Имахме една контрола срещу Етър и една двустранна игра срещу U19”, добави треньорът на „канарчетата“.

„Нивото и качеството, отношението на момчетата ми дават пълно основание да си мисля, че ние сме готови за старта на първенството и сме готови да излезем и да победим в неделя.“

„Новите футболисти вие достатъчно добре информирахте футболната общественост от къде идват и какви възможности имат. Не съм човек, който предварително да афишира възможностите на един или друг футболист. Искам тези, които излязат в неделя да играят по един добър начин и да постигнем победата в градското дерби. Аз съм доволен от абсолютно всички в подготвителния период, в отношението и настройката им за този мач. Най-важното е това настроение да го имаме и след края на мача. Това ще е тяхната реална оценка“, допълни той.

„Те са напълно запознати с това, което ни предстои. Нашият отбор има доста добър футболен потенциал. Локомотив Пловдив е много добре обигран отбор. Ние трябва да сме на много високо ниво в агресията, мотивацията и искането да бъдем по-добри от тях. Чисто футболно по нищо не отстъпваме на тях. Нагласата ни е да бъдем фактор“, каза още Спасов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА