Last news in Fakti

7 Август, 2020 19:20 1 793 2

Новите екипи на Левски вече са в клуба

  • левски-
  • екипировка-
  • футбол

В момента екипировката се брандира, като феновете ще могат да си я закупят още за старта на първенството

Новите екипи на Левски вече са в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Новите екипи на Левски са пристигнали в клуба. Те са марка Joma, като договорът с доставчика бе сключен от новия собственик Наско Сираков,припомня "Тема спорт".

В момента екипировката се брандира, като феновете ще могат да си я закупят още за старта на първенството. "Сините" започват шампионата в понеделник, 10 август.

Тогава те приемат Берое. Двубоят със заралии е от 20:00 часа на "Георги Аспарухов" и фланелките ще бъдат налични в магазина в сектор "А" преди началото на срещата.

От ръководството на клуба разкриха, че на тях ще има изненада, но не уточниха каква. Все още не е обявено и каква ще бъде цената им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 1 Отговор
    На гол тумбак чифте пищови. А отборче откъде.
  • 2 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ПФК "ЛЕВСКИ" И ПФК "ЮВЕНТУС " / ЗНАЕТЕ СИ ПРИСТРАСТИЯТА ФЕНОВЕ/..... ТА В КОЯ ГРУПА ИГРА МАФИОТСКИЯ "ЮВЕНТУС " И ЗАЩО ЗА "ЛЕВСКИ " Е НЕВЪЗМОЖНО ???!!