Last news in Fakti

7 Октомври, 2012 12:26 3 432 1

Нови хвалби за Бербатов във Фулъм

  • шварцер-
  • хвалби-
  • бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • фулъм-
  • тотнъм-
  • беърд
Нови хвалби за Бербатов във Фулъм - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вратарят Марк Шварцер и бранителят Крис Беърд бяха поредните хора в лагера на Фулъм, които изразиха възхищението си от лятното попълнение Димитър Бербатов, предаде БГНЕС. Българинът впечатли с фланелката на лондончани, откакто дойде в отбора през лятото от Манчестър Юнайтед.

Сега Берба е контузен, но Шварцер, който вчера навърши 40 години, е наясно с качествата на българина. "Всичките нови играчи вляха класа в отбора, а Димитър Бербатов ни даде нещо допълнителни. Нещо, което нямахме преди. Всеки път, когато нов играч идва в отбора се чудиш дали ще се впише и ще повтори формата си от предишни години. Но можете да видите, че този човек има изумяващ талант. Просто зависи колко време ще му трябва, за да се впише в отбора, а Димитър го направи почти веднага и е невероятен: отдадеността му, уменията, погледа върху играта и нещата, които изисква от другите. Той е суров с младите играчи, но и ги хвали, когато направят нещо добро. Бяхме загубили това", сподели ветеранът.

"Липсваше ни това, изискващи играчи, които играят на високо ниво. Берба разви това в Тотнъм и Манчестър Юнайтед, очаквайки най-доброто от всеки и го донесе тук. Като опитни играчи, ние поставяме стандарта", добави Шварцер.

Беърд, който е третият най-дълго играещ във Фулъм играч, също не спести суперлативите си. "Просто е приятно да играя за отбора. Имаме играчи, които могат да нараняват отбори - Димитър Бербатов е един от най-добрите футболисти, с които съм играл - и се радвам, че съм част от този проект", сподели поливалентният футболист


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 irakli

    0 0 Отговор
    На мача с ЮНАЙТЕТ,дано МИТАКА им вкара една тройка и да прати
    онзи цъклат холерик да почива в мир,както го направи ТЕВЕС!