Last news in Fakti

8 Октомври, 2012 14:05 11 613 8

Бербатов не става за лидер

  • бербатов-
  • лидер-
  • мартин йол

„Бербатов не става за лидер“, това заяви мениджърът на Фулъм Мартин Йол в интервю за британското издание „Сънди Таймс“.

"Всички са готови да го приемат за "мъжагата". Разбира се, той не е "мъжагата", понеже е твърде тихичък. Той не става за лидер.Около него нещата са изключително прости. Някои мениджъри го смятат за енигма." , каза Мартин Йол

Той заяви, че всеки един нов играч в отбора трябва да попълни тест, който да определи психологическото му ниво. Резултатите от теста на Бербатов го определяли като истински лидер на отбора. Но в последствие станало ясно, че Митко е попълнил анкетата на шега.

Мартин Йол бе категоричен, че с българина имат сходни черти на характера . И двамата са по-сдържани, интровертни. Държанието им към хората, които харесват и са им приятни, е коренно различно, в сравнение с това към хората, които знаят, че не ги обичат. Той обясни, че Бербатов не е самохвалко или център на компанията.

Очакванията на мениджъра към Бербатов са много големи. Той е на мнение, че класата на българина е много висока и вярва, че именно той ще помогне на Фулъм да достигне първите  седем места в класирането на английската висша лига. След напускането на Демпси и Дембеле, ситуацията в отбора е станала малко деликатна, тъй като в момента трябва да се гради напълно нов отбор.

Припомняме, че Фулъм не успя да запише победа във втори пореден мач, завършвайки 2:2 срещу Саутхамптън. Бербатов не можа да вземе участие в двубоя, тъй като все още не е напълно възстановен от контузията в бедрото, която получи преди малко повече от седмица по време на тренировка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    1 3 Отговор
    ми то всеки ако е менажер , ще получи комплекси като се появи Бербатов
  • 2 даниел петров

    0 0 Отговор
    ...ми то и брат му не става за "кокаинов шмъркач", ама пита ли го някой
  • 3 муспи

    1 0 Отговор
    То и Гунди беше уникално деликатен, тих, не е обидил никого, но след като играе център нападател, знаеше че пред вратата цялия отбор и пълния стадион, и милиони на телевизора очакват от него гол. И не се лигавеше за да блести, а реализирваше.
  • 4 Бекъма...

    1 0 Отговор
    Първо купува...после оплюва,егати и мениджъра.

    Коментиран от #6

  • 5 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    некадърен шанаджийя
  • 6 aha

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бекъма...":

    za6to da go opluiva?!4etete statiqta i ne q razbirate - prosto izkazva mnenieto si haraktera na Berbatov!Za da me razbere6 toi e protivopolojnoto na ronaldo kompleksiraniq portugalec v real madrit,koito iska da go bogotvorqt...lekuva poslednata si depresiq kupuvaiki si mclaren :D tipi4no po jenski shopingmaniq ;)
  • 7 Петър Пейчинов

    0 0 Отговор
    Такъв си е нашият Митко. И именно за това той е футболист и човек с уникална стойност.
  • 8 Maurice

    0 0 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=FI0fPq3UgeI&feature=watch-vrec