Last news in Fakti

10 Август, 2020 12:10 2 432 5

Пълно мълчание се възцари в Лудогорец след тежката загуба от Ботев (Враца)

  • лудогорец-
  • футбол-
  • ботев враца-
  • павел върба

Единственият, който говори, и то по задължение, пред телевизията, бе старши-треньорът Павел Върба

Пълно мълчание се възцари в Лудогорец след тежката загуба от Ботев (Враца) - 1
Снимка: БГНЕС

Пълно мълчание се възцари в Лудогорец след тежката загуба от Ботев (Враца) с 1:3. Единственият, който говори, и то по задължение, пред телевизията, бе старши-треньорът Павел Върба. Оттам насетне никой не каза и дума - нито играч, нито ръководител.

От Лудогорец дори не коментираха жребия за Шампионската лига. На сайта на "орлите" се появи единствено информация, че съперник на тима в първия квалификационен кръг ще бъде Будучност (Подгорица).

Напрежението в Разград е доста сериозно. Двамата карантинирани с коронавирус играчи Клаудиу Кешерю и Жоржиньо се очаква да се върнат на терена за гостуването на Черно море на 22 август.

Павел Върба пък продължава да очаква две нови попълнения - нападател и крило, но засега те все така продължават да не идват, пише "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мутри и олигарси гнусни

    13 2 Отговор
    Олигархът Домусчиев като е ортак на Борисоффф , така му се пада....да затъва финансово и игрово.
  • 2 Depresia

    15 2 Отговор
    Лудогорец е в депресия, щото Титаник потъва
  • 3 Бай салам

    12 4 Отговор
    Проекта да се закрива!
    Селекцията я чакаме , но не идва , защото гепаните пари свършиха, а други не се задават.
    Отбор без фенове е само Проект!
  • 4 До Бай салам

    4 10 Отговор
    Ти какъв проект си реализирал през живота си?! Хайде, скривай се някъде!
  • 5 🦅 🦅

    0 0 Отговор
    Само на Павел Върба му е чиста съвестта, затова всеки останал "гузен негонен бяга". Ръководството направи много и непростими грешки, самонадеяно отказаха да се вслушат в призивите на чеха за подсилване на проблемните зони. Единствената надежда бе бързо да си поправят грешките с бързи трансфери, но ето че футболистите отказват да идват, защото явно се е разгласило колко грозно са постъпили с Лукоки. Остави турнирите, този отбор в това си състояние ще има проблем да влезе и в шестицата, а ръководството продължава с незрелостите си.