Last news in Fakti

10 Август, 2020 12:44 1 455 0

ЦСКА очаква офанзивен халф от чужбина

  • цска-
  • селекция-
  • стамен белчев-
  • футбол

Той е плеймейкър и очакванията са да засили конкуренцията в средата на терена

ЦСКА очаква офанзивен халф от чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА очаква тези дни офанзивен халф от чужбина. Той е плеймейкър и очакванията са да засили конкуренцията в средата на терена. 

Стамен Белчев има двама качествени играчи на тази позиция в лицето на Тиаго и Стефано Белтраме, но очевидно на "Армията" са преценили, че неназования играч не трябва да бъде изпускан. 

"Имаме Тиаго и Белтраме, но чакаме още един подобен халф, който е доста качествен. Той има добър опит в няколко чуждестранни клуба, но повече подробности ще научите, когато трансферът стане факт. Преговаряме вече над 20 дни и се надяваме, че сме на финалната права", коментираха пред БЛИЦ от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА