16 Август, 2020 18:21 2 510 7

Шефът на Ферари отрече за саботаж срещу Фетел

  • себастиан фетел-
  • формула 1

Себастиан е имал и все още има пълната подкрепа на Ферари

Шефът на Ферари отрече за саботаж срещу Фетел - 1
Снимка: БГНЕС

Себастиан Фетел към момента се намира на 13-о място в шампионата със само 10 точки след 5 проведени кръга. Съотборникът му, Шарл Льоклер, в сравнение записа 2 подиума е 4-ти с 45 точки. Това породи съмнение в някои немски медии, че от Ферари третират двамата си пилоти различно с цел да оправдаят избора си на Шарл пред Себастиан.

Шефът на отбора, Матия Биното, отрече тези обвинения.

„Себастиан е имал и все още има пълната подкрепа на Ферари. Разбирам, че сега в Германия се пише много за напрежение между него и нас, но това е пълна безсмислица. Въпреки, че всеки знае, че това е неговият последен сезон, неговото поведение е благоприлично. Атмосферата е позитивна, въпреки трудния сезон.“

Биното каза още, че се нуждаят от Фетел, защото имат нужда от него и неговия талант.

„Ние имаме нужда от него за нашия успех. За да вземем повече точки в световния шампионат при конструкторите, имаме нужда от двама успешни пилоти.“

В същото време продължават слуховете, че има вероятност Себастиан да не довърши сезона с Ферари и отбора да намери негов заместник за оставащите състезания. Те обаче, бяха отречени от четирикратния световен шампион.

Фетел използва ново шаси за Гран при на Испания, тъй като от екипа са открили проблем след преминаване на бордюр в предното състезание. Въпреки това днес германецът ще потегли от 11-а позиция, след като не успя да стигне до последната част от квалификацията вчера.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Brabus

    5 8 Отговор
    Хамилтън е 🥇🏆

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Brabus":

    Да защото кара Мерцедес я да отиде в друг отбор!
  • 3 РЕАЛИСТ

    9 4 Отговор
    Ферари сякаш стреля в крака си. Формула 1 е бизнес. В Германия в големите магазини има цели щандове на Ферари. Продават се всякакви аксесоари, козметика, шапки, тениски, чаши и какво ли не с логото на фирмата. Всичко това в благодарение на Фетел. Германия е огромен пазар с голяма покупателна способност. В Англия никъде не съм видял подобно нещо на Мерцедес, заради Хамилтън. Странно, не ли?

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    6 3 Отговор
    Никога не съм харесвал Фетел, но, това на което е подложен във Ферари е пълен ужас! Не пропускам старт от близо 30г., ама това е пълно унижение! Четирикратен шампион, да е с поддържаща функция 😱. Отново казвам, че не хатесвам Фетел... Ферари е отбор на интриги и нагласени състезания. Не заслужава това!
  • 5 АLFA Q 4

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    Ако Ф. Е. Р. А. Р. И. зависеше от ФЕТЕЛ. Отдавна да са фалира ли. Носят на гръб, един некадърник. Който може би работи за мерцедес

    Коментиран от #7

  • 6 Абе

    1 0 Отговор
    Е да така ще каже Биното, но е факт че се обръща много повече внимание на младия и по-бърз Леклер който е бъдещето на отбора, отколкото на Фетел който е изпята песен и вече никъде няма да го искат!
  • 7 Глупак 13

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "АLFA Q 4":

    Медикаментитееееееее, трети ден не си ги пил!!!!!!!!!!!