Last news in Fakti

3 Септември, 2020 06:51 1 852 0

Братът на Игуаин обяви неговото бъдеще

  • гонсало игуаин-
  • ювентус-
  • андреа пирло-
  • футбол

Той има оферти от Франция, Англия, Испания, Китай и САЩ, но никоя не е вълнуваща

Братът на Игуаин обяви неговото бъдеще - 1
Снимка: БГНЕС

Братът и агент на нападателя на Ювентус Гонсало Игуаин - Николас, потвърди, че играчът ще напусне отбора през това лято. Неговият договор е за още една година, но шефовете на клуба и Андреа Пирло искат да се разделят с аржентинеца още сега, като това ще стане най-вероятно с разтрогване по взаимно съгласие.

"Той има оферти от Франция, Англия, Испания, Китай и САЩ, но никоя не е вълнуваща. Ще преценим ситуацията спокойно, но две неща са сигурни: Гонсало повече няма да играе в Италия и най-вече никога няма да отиде в Бока Хуниорс. Той израстна в Ривър Плейт и никога няма да се присъедини към враговете! ", категоричен бе брат му.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА