Last news in Fakti

20 Септември, 2020 10:15 2 997 0

Барселона спечели трофея "Жоан Гампер"

  • барселона-
  • гризман-
  • меси-
  • фати-
  • елче-
  • жоан гампер-
  • трофей

Каталунците победиха Елче с минималното 1:0

Барселона спечели трофея "Жоан Гампер" - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона победи с минималното 1:0 Елче и триумфира в тазгодишното 43-о издание на мача за трофея „Жоан Гампер“. Единственото попадение в срещата отбеляза Антоан Гризман още 2-рата минута. Лионел Меси пусна превъзходен пас към Жорди Алба, който се бе включил в атаката. Левият краен бранител пусна успореден на голлинията пас, а Гризман насочи топката в мрежата на Елче за 1:0.

В началото на втората част Барса имаше няколко страхотни шанса да удвои преднината си и да сложи точка на спора, но късметът покри гостите.

В 48-ата минута Ансу Фати засече центриране на Сержи Роберто. Топката обаче се отби от десния страничен стълб.

Каталунците продължаваха да атакуват, но така и не стигнаха до втори гол. В крайна сметка ранното попадение на Гризман се оказа напълно достатъчно за победата на Барселона.

Двубоят срещу Елче е последен за Барса от предсезонната подготовка. След седмица каталунците посрещат Виляреал в среща от Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА