Last news in Fakti

21 Септември, 2020 12:00 2 000 2

Меси с прочувствено послание към напускащия Видал

  • меси-
  • видал-
  • послание-
  • напускане-
  • интер-
  • барселона

"Ще липсваш в съблекалнята, Артуро", написа звездата на Барселон в социалните мрежи

Меси с прочувствено послание към напускащия Видал - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси изпрати с много ласкави думи халфа Артуро Видал, който ще напусне "Камп Ноу". Чилиецът не влиза в плановете на новия треньор на каталунците Роналд Куман и ще продължи кариерата си в Интер.

Меси публикува своето послание към Видал в една от социалните мрежи и сподели, че борбеният халф ще липсва много в съблекалнята на Барселона.

"Познавах те като съперник и винаги ми се струваше феномен, а после имах щастието да те срещна лично и ти ме удиви още повече. През тези две години преживяхме много, а ти накара всички да ти обърнат внимание. Ще липсваш в съблекалнята, Артуро. Пожелавам ти всичко най-добро в новия отбор. Не се съмнявам, че пътищата ни отново ще се пресекат", написа нападателя.

Отговорът на Видал към аржентинеца пък не закъсня, като чилиецът нарече Меси "извънземен".

"Благодаря ти, извънземни Меси! За мен е чест, че играх заедно с най-великия в историята на футбола. Благодаря за твоето приятелство. Ще ми липсваш. До нови срещи", написа халфът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 1 Отговор
    "Ще НИ липсваш в съблекалнята, Артуро", написа звездата на БарселонА в социалните мрежи. ИНАЧЕ ИЗРЕЧЕНИЕТО СЕ ОБЕЗМИСЛЯ.
  • 2 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    КАТО РАЗЧИТАШ НА ТИЛА ,СЕ БИЕШ МЪЖКИ В АТАКА И ПРИ ПОБЕДА СЕ ПОКЛАНЯШ НА ЗАЩИТАТА !?!?!?