Last news in Fakti

26 Септември, 2020 11:20 1 694 3

Няколко клуба са опитали да отмъкнат звезда на Левски без пари

  • стейн спиерингс-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер

Любимецът на феновете Холмар разтрогна договора си, а в замяна реши, че няма да търси заплатите, които Левски му дължеше от началото на годината

Няколко клуба са опитали да отмъкнат звезда на Левски без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко клуба са опитали да отмъкнат звездата на Левски Стейн Спиерингс без пари. Нидерландецът е много желан футболист, но проблемите в "синия" клуб са подтикнали заинтересованите от неговите услуги да говорят с мениджърите. Желанието е било Спиерингс да си тръгне, както го стори исландският национал Холмар Ейолфсон.

Любимецът на феновете Холмар разтрогна договора си, а в замяна реши, че няма да търси заплатите, които Левски му дължеше от началото на годината. Така той е получил от новия си клуб норвежкия Розенборг част от парите, които са били подготвени за трансфера му.

Спиерингс е силно желан в Италия и Германия, но до момента конкретна оферта за него не е пристигала на "Виваком Арена - Георги Аспарухов". От Левски са получили неговото уверение, че той ще постъпи лоялно към клуба.

Стайн в момента е много важна единица в състава на "сините", след като се сработи отлично с близнаците Борислав и Радослав Цоневи.

Очаква се днес тримата да бъдат във вихъра си при гостуването в Коматево на Ботев (Пловдив). Левски ще иска да затвърди възхода си и ще преследва четвърта поредна победа.

Мачът е от 21:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    1 4 Отговор
    Бедните фашаги искат без пари,а те дават ли нещо без пари.капиталисти удушени.

    Коментиран от #2

  • 2 Гани

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дани":

    Бедните Тити и Наско искат да им играят без пари,а те дават ли нещо без пари.капиталисти провалени.
  • 3 чиста

    1 0 Отговор
    тройка за Ботев...