Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 12:05 2 138 7

Все по-вероятно е ЦСКА да продаде Али Соу

  • цска-
  • трансфер-
  • али соу-
  • дижон

Френският Дижон ще направи всичко възможно, за да привлекат гамбиеца в редиците си

Все по-вероятно е ЦСКА да продаде Али Соу - 1
Снимка: БГНЕС

Титулярният нападател на ЦСКА - гамбиецът Али Соу, вече е приоритетна трансферна цел на френския първодивизонен клуб Дижон. След като от Андерлехт обявиха, че няма да продадат нападателя си Ландри Димата, който бе силно желан от французите, те ще насочат всичките си усилия, за да привлекат тарана на българския клуб, твърди ''France Football“.

От Дижон вече са водили разговори с ръководството на българския клуб. Смята се, че ЦСКА иска 5 милиона евро за Али Соу, но може да намали трансферната цена, ако получи процент от евентуален следващ трансфер на гамбийския нападател.

Първоначалното предложение на Дижон за Али Соу бе на стойност 2 милиона евро, но то бе твърде незадоволително за ЦСКА.

Трансферният пазар във Франция приключва на 5 октомври.

А както ФАКТИ писа по-рано днес, от ЦСКА имат интерес към френския нападател Вамара Саного, което прави трансфера на Али Соу още по-вероятен.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дистрибутора

    4 3 Отговор
    Пет пари не струва тоя, махайте го.
  • 2 Мунчо

    3 3 Отговор
    Даже трябва да платят на някой да го вземе, пак ще са на далавера, тъй като тоя е абсолютно дърво. Колко положения изтърва досега в първенството, че и в Евро турнирите... Веднага трябва да го махат
  • 3 Гого шипара

    2 4 Отговор
    ПРОДАВАШ КОГАТО ИМА КУПУВАЧ ДА ДАВА НЕЩО МАКАР И 3-КРИНИ КУКУРУЗ КОГАТО НЯМА ТАКЪВ ГОНИШ И ТОВА Е !

    Коментиран от #4

  • 4 Това го напиши

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гого шипара":

    под статия за уефцки
  • 5 Ей ама

    1 1 Отговор
    чий го дирят под тази статия уефцкарчетата. Соу не бил струвал, що да не струва, хиляди пъти по-добър е от всички в уефцки и в Дижон. Стойте и се учете как се продава футболист за добри пари.
  • 6 Обора на народа е тук

    1 0 Отговор
    Пак само говеда мучат тук бе.Айде мучете си а ние се стягаме да гледаме Рома,Йънг бойс и клуж,.Вие си правете дербита със Ботев Враца и Царско село
  • 7 Дедо1

    0 0 Отговор
    Няма ли Българчета а все кафяви зимате,ура ми да ви убие