Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 19:20 1 959 0

Реал Мадрид излезе начело в Испания

  • реал мадрид-
  • леванте-
  • 2:0-
  • испанска ла лига

Възпитаниците на Зинедин Зидан надделяха над Леванте

Реал Мадрид излезе начело в Испания - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Реал Мадрид спечели гостуването си на Леванте с 2:0 в мач от 5-тия кръг на испанската Ла Лига. Първото попадение в мача бе дело на Винисиус Жиниор в 16-тата минута, а в добавеното време на срещата Карим Бензема удвои.

Зинедин Зидан не можеше да разчита на контузените Мариано, Тони Кроос и Еден Азар. Срещата за "белите" започнаха Куртоа, Начо, Варан, Рамос, Менди, Валверде, Каземиро, Модрич, Асенсио, Винисиус и Бензема.

Още в 16-тата минута Винисиус достигна до отбита топка и се възползва от позицията си, вкарвайки я в десния ъгъл на вратаря на домакините.

В 31-вата минута Никола Викчевич имаше страхотна възможност да изравни, след като засече с глава центриране от корнер, но ударът му срещна гредата на Куртоа.

В 52-рата минута и Бензема разтресе противниковата греда след силен шут от границата на наказателното поле.

В 69-тата минута падна втори гол на сметката на мадридчани, но след преразглеждане от ВАР, той не бе зачетен заради положение на засада.

В добавеното време на мача Реал все пай стигна до второ попадение. Карим Бензема напредна с топка в крака в наказателното поле и преодоля Абарискета, за да отбележи страхотен гол точно под напречната греда.

С отлично представяне за пореден път се отличи стражът на "белите" Тибо Куртоа, който направи няколко ключови спасявания, които запазиха мрежата му "суха".

С победата днес, Реал Мадрид оглави класирането в Ла Лига след три успеха и едно равенство и актив от 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА