12 Октомври, 2020 10:12 2 782 2

Куман с признания за Барселона, Меси и ситуацията със Суарес

  • роналд куман-
  • барселона-
  • лионел меси-
  • луис суарес-
  • футбол

Специалистът разкри, че първата му работа е била да отиде в дома на Меси и да говорят за неговото бъдеще

Куман с признания за Барселона, Меси и ситуацията със Суарес - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Барселона Роналд Куман разказа за първите си няколко седмици в и разкри, че първата му работа е била да отиде в дома на Меси и да говорят за неговото бъдеще.

“Веднага след като подписах, се свързах с Меси. Отидох в дома му и там говорихме за неговото бъдеще. Той беше пределно ясен, че е недоволен. В крайна сметка обаче всичко се получи добре и от момента, в който Лео каза “Готов съм”, той прави всичко, което очаквам от него“, сподели Куман пред холандската медия NOS.

„Такава реакция е логична, ако в съблекалнята има човек, с чието семейство постоянно сте заедно извън терена. На Лео му казах следното: “Разбирам, че си ядосан и смяташ, че напускането на Луис е срамота, но това е решението на клуба”“, обясни Куман за реакцията на Меси след напускането на Луис Суарес в посока Атлетико (Мадрид).

“За него щеше да е много трудно да играе. И му го казах откровено. Той го прие тежко, но не съм имал проблеми с него. Суарес продължи да тренира добре. В крайна сметка той направи своя избор, както и аз. И все пак го уверих, че ако по някаква причина не напусне, аз ще продължа да го имам за един от отбора и да разчитам на него, пък нека той да ме опровергае. Да, Суарес можеше да остане в Барселона. Клубът обаче се нуждаеше от подмладяване. Вижте, че сега в първия тим играе Ансу Фати, който е на 17 г. Имаме още Педри (17 г.), Араухо (21 г.), Тринкао (20 г.) и Сержиньо Дест (19 г.). Това са футболисти за бъдещете”, завърши холандецът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    3 1 Отговор
    Куман не започна добре, ще видим как ще завърши!
  • 2 Неграмотник

    2 1 Отговор
    Алоу ,ш журналистчето.Още турили имаш по очите а.Преводача линк и куца.Абе чети малко след като си написал статията