Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 10:09 1 559 4

Крушарски: 20 дни сме първи, защо да не останем така до края на сезона?

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • крузейро

Може да направим школа на Крузейро в България

Крушарски: 20 дни сме първи, защо да не останем така до края на сезона? - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред "Тема: Спорт" след завръщането си от Бразилия.

"20 дни сме първи, как да не се радвам. Защо да не останем и до края, какво ни пречи? Първо до края на годината. Ние не сме чак такива максималисти.

Свършихме и личното, и служебното. Всичко по време на визитата ни мина идеално. Може да направим школа на Крузейро в България. Това не е никак лоша идея. Тя е на Бруно Акрапович. Очакваме тяхната делегация да върне визитата през ноември, когато стане ясна програмата за мачовете. Да има по-интересни двубои, които да видят.

От Крузейро ще огледат няколко варианта за базата и ще видим къде ще е удобно. Мисля, че ще е най-добре във високопланинския район на Говедарци. Там има и училища, така че нищо чудно да направим и едно спортно. Идеята е добра и се надявам да я реализираме.

За съжаление не успяхме да гледаме нито един мач на живо. Там мерките са много строги. Исках само Бруно Акрапович да влезе и да гледа двубоя на Крузейро със Сампайо Кореа, но няма как - законите са жестоки. Могат да влязат на стадиона освен отборите само ръководствата на отборите и никой друг - без гости, без публика. Там дисциплината се спазва стриктно - всеки е с маска. Явно добре са си извадили поуката от това, което е било там по време на пандемията", каза президентът на "черно-белите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекара

    7 0 Отговор
    Направо 20 години що не ?
  • 2 един от многото

    6 1 Отговор
    Колко му е , удари две ,три и направо ще сте шампиони.
  • 3 Гертруд

    7 1 Отговор
    Спрете сутрин да му взимате интервю- още не е изтрезнял. Обяснете му, че Домуса е купил титлата за две петилетки.
  • 4 логично

    3 0 Отговор
    за да стане , трябва Лудогорец да не играят до тогава.