Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 13:14 2 642 5

Испански национал: Мнозина смятат Меси за най-добрия, но има по-класни от него и от Роналдо!

  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • роналдиньо-
  • футбол-
  • удинезе

Роналдиньо е най-великият

Испански национал: Мнозина смятат Меси за най-добрия, но има по-класни от него и от Роналдо! - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Удинезе Жерар Деулофеу изказа интересно становище. Испанецът сподели, че мнозина смятат Меси за най-добрия играч в историята на футбола, но той вижда нещата по различен начин.

Миналият и през Барса състезател назова едно конкретно име и допълни, че 4 години и половина при „каталунците“ са му били напълно достатъчни да разбере, че Лео Меси не е най-големият.

„Бях в Барселона и мога да говоря много, видях доста неща със собствените си очи и ще кажа, че има по-класни футболисти от Меси. Аз не отричам неговите качества, но според мен Лео не е най-добрият за всички времена, както много хора казват. Кристиано Роналдо също не е, мисля, че Роналдиньо е най-великият", започна крилото.

"Изпитвам изключително голямо уважение към този човек, имах възможността да се срещна с него, знам как работи, какво може, повярвайте ми той е невероятен. Меси и Роналдо са големи имена и никой не може да каже нищо срещу тях, но аз си имам свой фаворит и това е Роналдиньо. Възхищавам му се и се радвам, че можах да се насладя на играта му“, коментира Деулофеу.

Испански национал: Мнозина смятат Меси за най-добрия, но има по-класни от него и от Роналдо!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    АБСОЛЮТНО ПРАВ Е , ЧЕ ИМА И ПО-ДОБРИ , НО КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ УСИЛИЯТА НА ВСЕКИ ЕДИН ФУТБОЛИСТ -ОПРЕДЕЛЯ МЯСТОТО МУ !!!!
  • 2 Вескп

    2 1 Отговор
    Напълно съм съгласен с него! Роналдиньо е по невероятен и от двамата взети заедно! От всеки друг...
  • 3 Геро

    3 0 Отговор
    Има мнение човека, но за мен най-добър си остава Роналдо - Феномена.
    Изключителен играч!
  • 4 Ицето

    1 0 Отговор
    А най добрия вратар е Николетчо Михайлов .Бог да пази мрежата му

    Коментиран от #5

  • 5 Бибитко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ицето":

    Да, напълно си прав! Николетчо заяви след предвидената загуба от Уелс, че "момчетата все още се страхували". А Ники Михайлов изобщо няма от какво да се страхува, защото знае, че винаги ще му вкарат даже най-безобидния гол!