Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 13:29 4 855 20

Известен английски журналист: Трифон Иванов е най-великият играч завинаги!

  • трифон иванов-
  • футбол-
  • сид лоу-
  • журналист

Той не се шегуваше. Рамос кой?

Известен английски журналист: Трифон Иванов е най-великият играч завинаги! - 1
Снимка: Twitter

Един от най-известните английски спортни журналисти Сид Лоу изрази възхищението си към покойната легенда на България Трифон Иванов.

"Най-великият играч завинаги", написа Лоу под снимка на Туньо, която публикува в социалната мрежа „Туитър“.

"Той не се шегуваше. Рамос кой?", гласи един от коментарите под статуса си авторът на „Гардиън“, който е считан за експерт по испанския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туньо

    68 0 Отговор
    е велик. Поклон и царство му небесно. Почивай в мир!
  • 2 ПЕНКО

    53 0 Отговор
    ТРИФОН НЕ САМО ПОКРИВАШЕ ЛИНИЯТА - УЖАСЯВАШЕ ВСЕКИ НАПАДАТЕЛ !!! САМО ВЕЛИКОТО МУ ИЗБИВАНЕ С ШПАГАТ ВЪВ ВЪЗДУХА 1994Г. Е НАД ВСЯКА НАМЕСА НА "ВЕЛИКИТЕ " ЗАЩИТНИЦИ !!! ЗА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ВЕЛИКИЯ !!!!

    Коментиран от #5

  • 3 Реал Мадрид

    31 0 Отговор
    Кой бе? Рамос ли? Оня татуиран и зализън джиендърфилд. Туньо ако беше в Бетис, Роналдо и Меси щяха да се сприятелят в отделението по реанимация
  • 4 Баш Бащицата

    54 0 Отговор
    Най-великият не знам дали е, но играеше със сърце и душа, мъжки. Сравнено с тези сегашните гелосани и изскубани, татуирани ....... е като извънземен. Не нашите национали, ами в световния футбол. Неслучайно имаше един лаф, че може топката да мине покрай него, може противниковият нападател да мине покрай него, но никога не може да минат покрай него и двете. Той е човекът класирал ни за последно на световно с онзи гол с глава срещу Русия, при положение, че нещата се бяха закучили много този мач. На първата тренировка на Рапид Виена лекарят като го видял как ходи и питал какъв е този. Футболист. Ми, той ходи като инвалид.... После с него в състава си Рапид стигна до финал на УЕФА или КНК, а Рапид не беше европейски град. Да почива в мир! Голямо сърце и душа беше!

    Коментиран от #6

  • 5 ХХХ

    36 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    Също и онзи спагат срещу Германия когато Фьолер ли беше, Клинсман ли покрай тъча бягаше на скорост.... Отзад наш Трифон го гони... Други наоколо няма и ако го изтърве оня се измъква сам напред, ако го спъне ще е за картон с неясен цвят, но клонящ към червен. Така му влезе, така се хлъзна 3-4 метра на скорост, така чисто му я изби, че онзи направо не се усети какво стана.... Страхотен момент! Или гола му от воле срещу Уелс. Такава точна и силна тупалка.

    Коментиран от #8

  • 6 Българин

    29 1 Отговор

    До коментар #4 от "Баш Бащицата":

    Евала за коментара! Много точен!!! Ако националите играят с такъв хъс, не ми пука от резултата. Да видя как някой като Балъков дава душата си да се върне в нашето поле. Тия Десподов и Краев са...айде да не казвам

    Коментиран от #9, #10

  • 7 сила

    26 0 Отговор
    и не го раздаваше мутра с джипове със сини буркани както един негов колега простак безподобен
  • 8 Кочо

    18 0 Отговор

    До коментар #5 от "ХХХ":

    Същата работа направи в едно единоборство с Матеус вече като водехме с 2:1. Секунди след това се здрависаха. Матеус му подаде ръка при положение, че падат, отпадат изнервен и той.... Наш Трифон му влезе хипер твърдо, хипермъжки, но хипер чисто. И отличен защитник като Матеус веднага оцени как му се влиза.... И подаде ръка на едно българче, при все, че началото на 90-те българчетата много не ни имаха за хора на Запад.

    Коментиран от #11

  • 9 Баш Бащицата

    32 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    В този същия мач с Германия в 86-тата минута някъде, при все, че цял мач Балъков беше тичал най-много от нашите, при 2:1 за нас, спринтът на Балъков от немското наказателно поле към нашето - 50-60 метра взети на спринт все едно бяга на 100метра атлетика в последните минути..... Това трябва да се показва на всяко едно дете в школите.
  • 10 Реалист

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    А тия двамата са ни звездите, смятай! Единствените играещи в чужбина
  • 11 епси

    17 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кочо":

    Точно тогава ни имаха за хора, защото познаваха само качествени българи а сега само нашите м---ли
  • 12 Показателно

    19 0 Отговор
    Бивш вече футболист разказва за Туньо. При така нареченото подмладяване на националният отбор , започват да идват и млади талантливи момчета . Възниква лек спор , за млади и стари , за можещи и не-можещи. Туньо , скача и рита с крак горната греда на вратата , обръща се към младите - Който може да го направи. Един от младите се престрашил, скочил да се пробва , но така лошо паднал и се ударил , че останалите изобщо не посмели.
  • 13 епси

    10 1 Отговор
    парите развалят света, футболист милиардер какъв стимул има да играе на мах
  • 14 Дурак

    7 3 Отговор
    Аз сигурно съм малко краен, но Краев и футбол е като Моцарт и културизъм!
  • 15 Велик човек и футболист

    18 0 Отговор
    Дълбок поклон пред този мъжкар. Вече са на изчезване. Който иска да пробие като футболист да гледа и да се учи от Трифон. Почивай в мир!
  • 16 минало бешело

    16 2 Отговор
    Не е учудващо . Това бяха от последните поколения , израснали и тренирали , тогава когато България беше държава. След което излязоха в големи европейски отбори , наложиха се там като основни фигури. На фона на купищата златни медали , и големи шампиони , футбола ни винаги е бил изоставащ , но това не значи , че не сме могли да мерим мегдан с големите , и сме били около големите , или малко изоставащи , но сега дистанцията ни спрямо тях е катастрофална , и са ни задминали с 3 обиколки.
  • 17 случки

    12 0 Отговор
    В австрийската преса , възникнал въпрос - Колко всъщност бил висок Трифон Иванов ? - Отговора :- Ако му се изправят краката над 1.90
  • 18 Има нещо вярно

    16 1 Отговор
    Едно време играеха мъже а сега жендъри с лакирани нокти и само пари искат без да могат да играят
  • 19 Каквато държавата,

    8 1 Отговор
    Такъв и футбола и.
  • 20 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Беше... ! Така преминава световната слава ! Мир на праха му.......
    Футболът е завладяваща игра и определено груба я правят някои треньори и най-вече рефери !!