Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 05:14 2 207 0

Дарби Каунти ще назначава капитана си Рууни за треньор

  • коку-
  • уволнение-
  • назначение-
  • треньор-
  • рууни-
  • капитан-
  • дарби каунти

Втородивизионният клуб иска да уволни Филип Коку

Дарби Каунти ще назначава капитана си Рууни за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и сегашен капитан на Дарби Каунти Уейн Рууни може да замести Филип Коку начело на втородивизионния клуб, твърди The Sun.

Напрежението на „Прайд Парк“ се покачва, тъй като тимът е спечелил само един от първите си четири мача във всички турнири и към момента заема 20-ото място в класирането на Чемпиъншип.

В петък Дарби Каунти посреща Уотфорд и негативен резултат може да означава край на престоя на нидерландския специалист начело на отбора.

Ироничното е, че навярно именно Рууни спаси Коку, който можеше да бъде уволнен още преди паузата за мачове на национални отбори. Бившият английски национал обаче вкара победния гол във вратата на Норич за първия успех на Дарби от началото на сезона.

Най-добрият голмайстор на Манчестър Юнайтед за всички времена все още няма нужния лиценз, за да води Дарби Каунти. Затова първоначално друг ще трябва да бъде начело на тима, а Рууни ще е част от щаба и ще трупа опит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА