Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 16:33 3 128 16

Очаквано: На Острова обвиниха Кубрат Пулев в расизъм

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа

„Има много силен удар… Какви други предимства? Тенът му е по-добър от моя'', каза Пулев във вчерашния ден на специален брифинг

Очаквано: На Острова обвиниха Кубрат Пулев в расизъм - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият ни боксьор - Кубрат Пулев, бе обвинен в расизъм от редица английски медии, след като направи шеговито изказване за предимствата на Антъни Джошуа, предаде boec.bg.

„Има много силен удар… Какви други предимства? Тенът му е по-добър от моя'', каза Пулев във вчерашния ден на специален брифинг.

Думите му предизвикаха вълна от недоволство в Англия и обвинения в расизъм. Медиите пишат, че българинът е направил тънък намек за цвета на кожата на Антъни, а фенове на бокса го разпъват на кръст.

В същото време обаче има и немалък брой потребители, които защитиха българина, че просто се е пошегувал и припомниха думи на Джошуа, който призова „неговите“ хора да не пазаруват от „техните“ магазини.

„Това е просто шега и игра. Да не забравяме какво каза Джошуа наскоро за пазаруването“, пишат в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    14 6 Отговор
    Направиха ме пак бимбаец ,ама продължавам напред.
  • 2 doe

    53 2 Отговор
    Ми ... как да кажеш на черното бяло

    Коментиран от #3

  • 3 Факт

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "doe":

    е ми много просто като е кафяво?!
  • 4 да де

    51 3 Отговор
    Тия стават смешни! В държава която векове наред е избивала и ограбвала хората по света да говорят за расизъм е най-малкото неподходящо.
  • 5 0808

    9 17 Отговор
    .... да си мери приказката, че да не го пратят отново на вечерно училище като онази "журналистка", която а а за малко да се изкара от движението -И мене ме...- или Me too
  • 6 Мнение

    14 3 Отговор
    Тен обикновенно се придобива в следствие излагане на слънчева светлина от което мисля се подразбира, че може да се променя според сезона да речем, което пък по мое мнение няма общо със как да го нарека ,,расовия цвят,, който се използва за обозначение на конкретен етнос , но това е само мнение
  • 7 Черен Петър не се сърди човече

    23 2 Отговор
    От тази година Black friday се отменя заради расизъм !
  • 8 провинциалист от провинция Тракия

    17 1 Отговор
    Пак добре, че не го е поканил на Черно море...
  • 9 SSSssss

    21 3 Отговор
    Най големите расисти са англосаксонците, създали робството и доказали несъвършенството на черната раса.Защо никой не обижда жълтата раса-Японци,Китайци и т.н.Защото те са и културно и умствено на едно ниво с белите,но черните са друга бира.А за случая с Кобрата, още вчера след като му прочетох изказването, се смях от сърце,как тънко намекна че кюнеца си остава кюнец и според мен го направи умишлено,за да го предизвика да се бие а не да шикалкави.Може Кобрата да е простовато момче,но е наше момче,а черните обратно в Африка.Там няма от кой да се обиждат,защото всички са черни.

    Коментиран от #11, #15

  • 10 Най

    13 3 Отговор
    големите расисти ни изкараха нас такива!Няма такива к@рви като англичаните,новите юбер алес!
  • 11 Баш Бащицата

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "SSSssss":

    Точно така и затова явно искат да скъсат с миналото. Да се забрави. Минало - забравено. Вижте ни сега какви сме добри. Като минат години и десетилетия и да се изтрие паметта на народите от всичките неща, които са правили по света. Пълна смешка е Англия да говори за расизъм.
  • 12 Рони

    1 15 Отговор
    След като ,такива изказвания се следят изкъсо от обществеността,Кобрата няма право да злоупотребява с думи за цвят на кожата!С тази изказ си изпроси две седмици във вътрешно отделение на болницата!

    Коментиран от #16

  • 13 Дълбоко Виждащ

    6 1 Отговор
    Само С Нокаут -Пулев може да спечели този мач.....Малка вероятност,но дано!
  • 14 888

    1 2 Отговор
    Сьщия простак като ТИКВАТА.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.