Last news in Fakti

12 Октомври, 2020 14:45 2 515 10

Официално: Кубрат Пулев ще се бие с Джошуа на 12 декември

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Датата и мястото на събитието вече са окончателни и не подлежат на промяна

Официално: Кубрат Пулев ще се бие с Джошуа на 12 декември - 1

Моментът настъпи! Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа на 12 декември тази година в дългоочакван мач за световната титла по бокс в тежка категория, съобщи официалният сайт на Кобрата.

Срещата между българина, който от две години и половина е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF), и британеца, който понастоящем е световен шампион, ще се проведе в Лондон.

Датата и мястото на събитието вече са окончателни и не подлежат на промяна, а двете страни сложиха подписите си под официалния договор.

Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа първоначално трябваше да се състои през юни, впоследствие заради пандемията от коронавирус бе изместен за юли. Тежката обстановка в Англия и хилядите заразени обаче го отложиха за неопределено време.

Пулев посяга за втори път към трона на Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг). Контузия провали първата им битка за световната титла на 28 октомври 2017 г. в Кардиф. Тогава българинът се отказа от мача заради разкъсан гръден мускул, а на негово място на ринга се появи французинът Карлос Такам.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харесвам 🎃, само сготвени

    15 1 Отговор
    Късметлия! До Коледа ще се възстанови и от Нова година - млад пенсионер.
  • 2 Роскаta

    12 3 Отговор
    Дано не изкълчи ключица Пульо тоя път. Че ше се плези и простира е ясно, ама поне да се яви.
  • 3 ЧИЧО

    14 2 Отговор
    НАШИЯ ПОЗОР ША ИЗДЪРЖИ ЛИ 2/3 РУНДА
    ?
  • 4 Загрижен

    8 4 Отговор
    Заглавието Ви "Факти" е грешно!
    Ето така трябва да е:
    Официално: Кубрат Пулев ще яде много бой от Джошуа на 12 декември.
  • 5 От друга страна

    8 2 Отговор
    Мачът общо взето ще протече така:Пулев ще се пули, докато яде бой, после ще падне малко по дупи ,после пак малко ще се пули ще смотолеви нещо за българите юнаци и ще продължи напред с едни пари в банковата сметка и с няколко аркади.
  • 6 Бай Киро

    4 0 Отговор
    АКО ИЗОБЩО Е АДЕКВАТЕН И МОЖЕ ДА ГОВОРИ СЛЕД СВИРЕПИЯ НОКАУТ(НАСТЪПИЛ ВЕДНАГА СЛЕД КРАЯ НА РЕКЛАМИТЕ),ОТ ПОДУТАТА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ МУЦУНА НА ПУЛЬО ЩЕ ИЗЛЯЗНАТ ПОЗНАТИТЕ ХРИПОВЕ: "ПРОДАЛЖАВАМЕ НАПРЕД...И ЩЕ ТЪРСИМ РЕВАНШ". ТОВА ПРЕДИ ДА ГО ПОЕМАТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ.
  • 7 КОЮ

    2 0 Отговор
    Не ме разбирайте грешно , обаче защо след като е професионален боксьор се води и военен , стаж за пенсия ли събира? Сега е 40 годишен след има няма 5 години ще му плащаме пенсия на тоя , а примерно дали ще даде 80 процента от хонорарите си за НОИ ? След като е държавен служител , няма право на допълнителни граждански договори ??? Иначе на 12.12.2020ще викам с цяло гърло за него , стига да оцелея след 08.12
  • 8 бачо

    4 0 Отговор
    Джошуа да вземе "война и мир" и да го лупа по тиквата ,много ми падна в очите с онази глупост която изръси,така че и дори да победи нашия ,няма да се зарадвам
  • 9 Дедо1

    0 0 Отговор
    Пребий кафявия Кобра,ние сме с теб
  • 10 много бои

    0 0 Отговор
    ще изяде, но като му влезнат няколко милиона в банковата сметка, е готов да играе шах в пенсионерския клуб, късметлия отвсякъде, де този късмет и за други хора.