Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 13:21 1 709 3

Бразилският министър на жените поиска Робиньо да влезе в затвора

  • робиньо-
  • министър-
  • бразилия-
  • футбол-
  • съд-
  • присъда

Бившият бразилски национал беше осъден на девет години затвор миналия ноември

Бразилският министър на жените поиска Робиньо да влезе в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският министър на жените, семейството и правата на човека Дамарес Алвес поиска Робиньо да влезе в затвора, съобщи О Глобо.

Бившият бразилски национал беше осъден на девет години затвор миналия ноември за изнасилване от 22 януари 2013 г. в Италия. На 23 ноември 2017 г. съдът в Милано призна Робиньо и още петима души за виновни за груповото изнасилване на 22-годишно албанско момиче.

Футболистът се възползва от правото си на обжалване, а основната причина да не е в затвора, е, че в Бразилия действа закон, който забранява екстрадицията на нейни граждани при каквито и да е условия. Това означава, че дори присъдата да бъде потвърдена, южноамериканската страна ще трябва да промени законите си, за да може да изпрати Робиньо в Италия - нещо, което едва ли ще се случи.

На 11 октомври Робиньо подписа договор със Сантос, но след 6 дни клубът го прекрати, за да може играчът да се съсредоточи върху защитата си в съда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааааа

    3 0 Отговор
    Министър на какво?!?!?!??????
  • 2 въпросче

    4 0 Отговор
    "Бразилският министър на жените" А министър на мъжете имат ли?
  • 3 майстор

    3 0 Отговор
    Премиер на жените и премиер на мъжете,командир на жените и командир на мъжете. Басейн за жените и басейн за мъжете,плаж за жените и плаж за мъжете,море за жените и море за мъжете. Така ще е в бъдеще. С тия нови "ценности",идещи отвъд морета и океани. Новите пирати ще дойдат от там.