Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 11:04 1 828 1

Сари си чака милионите от Ювентус и отива във Фиорентина

  • маурицио сари-
  • ювентус-
  • футбол

Сари е без отбор от лятото, когато бе уволнен от Ювентус след провала в Шампионска лига срещу Лион

Сари си чака милионите от Ювентус и отива във Фиорентина - 1

Фиорентина обмисля сериозно възможността да назначи Маурицио Сари начело на тима. Шефовете на "виолетвите" не са доволни от представянето на тима от началото на сезона под ръководството на Бепе Якини и вече се оглеждат за потенциален негов заместник.

Сари е без отбор от лятото, когато бе уволнен от Ювентус след провала в Шампионска лига срещу Лион. Той обаче все още има догвор с "бианконерите" до 2022 година и двете страни още уточняват неустойката, която специалистът трябва да получи, за да разтрогне официално. Треньорът има да получава 20 милиона евро като заплати по договора си, а освен това клубът му дължи неустойка от 2,5 милиона при уволнение.

Ако Сари се съгласи да разтрогне със "Старата госпожа", то от Фиорентна са готови веднага да му предлжат да застане начело на тима, като освен това ще му дадат и сериозен бонус при подписване, съобщава "La Nazione".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С.С

    4 0 Отговор
    Те тези милиони ги нямат за нищо. Но ми прави впечатление как никой от уволнените треньори в цяла Европа не мислят да се откажат от заплатите и бонусите си. Разбирам,че това е напълно естествено и е заложено в контрактите им,но при позорно уволнение и несправяне с договорените резултати и успехи,идва някакси като извиване на ръце. Ако един треньор е кадърен,първо ще гледа общия успех на отбора и играчите,ще се стреми във всеки мач да побеждава и тогава да мисли за кинтите. Ето Хубчев например-тръгна с голямата кошница,но Левски стана ли шампион...? Всичко е за пари,но не всичко е пари. Може би странно разсъждавам,но все пак всеки има право на различно мнение.