Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 17:32 2 726 3

Треньорът на Партизан (Червен бряг) доволен, въпреки загубата на тима му от ''Левски''

  • партизан червен бряг-
  • ''левски''-
  • любомир иванов

„Емоциите са положителни. Получи се много добър празник за нашия град. Зарадвахме много привърженици'', заяви Любомир Иванов

Треньорът на Партизан (Червен бряг) доволен, въпреки загубата на тима му от ''Левски'' - 1
Кадър: Diema sport

Играещият треньор на Партизан Червен Бряг - Любомир Иванов, остана доволен от представянето на своя отбор, въпреки загубата с 1:4 от ''Левски'' в 1/16-финалите от Купата на България. Самият Иванов бе автор на гола, с който аматьорският състав поведе.

„Емоциите са положителни. Получи се много добър празник за нашия град. Зарадвахме много привърженици. Събрахме хора като за 7-8 мача. Помечтахме за 1-2 минути. Първото полувреме стояхме добре на терена. Моето желание бе да излезем и да играем футбол. Това ни бе планът на игра – ако може да отбележим ранен гол или на контраатака. Стояхме добре, но за съжаление не си повярвахме достатъчно. Опираме и до класата на футболистите. Радостното е, че се превърна в празник. Нямаше ексцесии. Европейски мач", сподели Иванов.

„Днес бе изключително лесно. В неделя бе много по-трудно да мотивирам футболистите. Едно 70% от тях не мислеха за мача. Днес всички бяха на 100%. Още на разбора ги помолих да не се сърдят, който не започне като титуляр", продължи той.

„Още през седмицата си говорихме, че това е една възможност. Имаме 4-5 момчета, които имат шанс да играят професионален футбол. През цялото време исках да им покажа, че дяволът не е толкова черен. Надявам се, че са видели, че не е толкова страшно", завърши изказването си 38-годишният наставник.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брабинеца

    0 2 Отговор
    Не, дявола е синьо-зелени.
    Пазете се
  • 2 Йорго

    3 5 Отговор
    Благодарете се че левски в момента е много слаб.ако беше оня левски през 90 отиваха на двуцифрен резултат

    Коментиран от #3

  • 3 Цеко сифоня

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Йорго":

    Абе пич, не разбра ли че тия хора играят за Играта, правят си празник. Те дори не са професионалисти. Я ми кáжи тоя "Партизан" , ако не беше Червен бряг а Белград, кво щеше да им се случи на гелосаните фукльовци ?