Last news in Fakti

27 Март, 2021 09:56 1 348 3

Белгийци наблюдават млада надежда на "Левски"

  • ''левски''-
  • левски-
  • здравко димитров-
  • трансфер

Здравко Димитров може да продължи кариерата си в клуб от елита на Белгия

Белгийци наблюдават млада надежда на "Левски" - 1
Здравко Димитров в игра срещу Славия, снимка: БГНЕС

22-годишното крило на "Левски" Здравко Димитров може да продължи кариерата си в клуб от елита на Белгия, съобщава в-к "Мач Телеграф".

Два отбора от тази страна са си заплюли бързака и ще наблюдават изявите му до края на сезона преди да преценят дали да го привлекат. Той го е впечатлил с изявите си в младежкия национален отбор още през есента. Димитров записа 5 мача за отбора до 21 години, воден от Александър Димитров, в които вкара много красив гол при гостуването на Полша (1:1). Успоредно с това той стигна и до дебют за мъжкия национален отбор при успеха с 3:0 на Гибралтар в контрола.

През този сезон за "Левски" има 21 мача във всички турнири, в които е отбелязал 2 гола и е дал 2 асистенции. В последния двубой на "сините" срещу Славия (1:0) Здравко Димитров удари две греди. Хората, гледали крилото, са напълно наясно с неговия потенциал и знаят, че той може да се развие. Проблем при 22-годишния футболист е непостоянството.

Бившият играч на Септември (София) ще бъде гледан в още някои мачове до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 2 Отговор
    То в Белгия са елитните отбори на Европа разбираш ли. Само ще спънат кариерата на момчето, там ще е първа резерва.
  • 2 Гъдю Гъдев

    3 1 Отговор
    От Левски наблюдават млади надежди в Байерн Мюнхен двадесет години вече
  • 3 наблюдател

    0 1 Отговор
    Наблюдаваме хора в неравностойно положение, може би ще им дарим инвалидни колички!