Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 22:51 1 988 12

Стамен Белчев: ЦСКА няма от какво да се срамува

  • цска-
  • клуж-
  • 0:2-
  • стамен белчев

Хасковският специалист анализира детайлно загубата на тима си от румънския ЧФР Клуж

Стамен Белчев: ЦСКА няма от какво да се срамува - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира загубата от Клуж с 0:2. Белчев заяви, че тимът му няма от какво да се срамува от представянето си срещу шампиона на Румъния.

„Според мен се получи един равностоен мач. Миг невнимание и загуба на концентрация при статичното положение при първия гол. Там знаехме, че отборът на противника има добри изпълнители и това им е силна страна. След това отборът загуби организацията си на игра, разкъсахме се на моменти и рискувахме. Трябваше, за да се върнем в мача. До първия им гол стояхме добре. След първото им попадение не се случиха идеите ни да играем по фланговете към вратата на съперника”, започна Белчев.

„Мисля, че до последно се опитвахме да имаме ситуации и ни трябваше един гол, за да се върнем в мача. За съжаление, не се получи. Неприятно е да загубиш в началото на кампанията, но не трябва да се отразява. Трябва да мислим за следващия мач след три дни. Мислим мач за мач'', довери на медиите хасковският специалист.

„В по-голяма част от мача Клуж игра това, което очаквахме. Знаехме, че отборът на Клуж има добри футболисти, които се справяха добре на моменти. На моменти и ние с нашите центрирания ги улеснихме, за съжаление. Мисля, че се представихме достойно и през по-голямата част от мача няма как да се срамуваме. Поуката, която трябва да изкараме е, че след края на мача не трябва да съжаляваме за пропуснатите възможности”, смята той.

„За мен специално никой няма титулярно място в състава, което да е сигурно. Всеки, който покаже качества, както и моментното състояние, играе. Винаги може да има размествания. Важно е играчите да са наясно, че когато получат шанс, трябва да се възползват и да бъдат полезни за отбора. Рома е фаворит в групата. Другите три отбора няма голяма разлика между тях. За нас всяка точка е важна. Тези мачове се явяват бонус за нас и ние няма да се откажем в нито един мач да играем за точки. Ще се борим за тях'', декларира Стамен Белчев.

„Санкаре беше недоволен, че е заменен... Нормално. Няма играч, който като го заменят да е доволен. Той изрази емоция, но всичко е нормално. Преди мача усетих малко превъзбуда в играчите и ги успокоих. Казах им, че е мач като мач и трябва да има баланс между емоции и желание, и не трябва да се поддаваме на първото. Най-важното беше да имаме дисциплина. До първия гол я имаше, но след това не. След това те искаха да върнат гола и да спечелят мача. „Прегаряне” не трябва да има, защото когато човек е пренавит няма как да покаже 100%. Трябва да си направим изводите и да ги приемаме по един и същ начин, без значение дали побеждаваме или не, както и да показваме постоянство'', добави още наставникът на ''армейците''.

„Благодаря на феновете за подкрепата през цялото време. Мисля, че футболистите се раздадоха, но трябва да продължим по най-добрия начин занапред”, завърши Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    13 7 Отговор
    Няма от какво да се срамува Литекс ! Взимат по 50 бона заплата.Нищо,че не стават и за странична дъска на кочина !
  • 2 фен

    14 4 Отговор
    я си играй с царско село ...ботев и етър бе селяндур нещастен
  • 3 Прав е

    14 6 Отговор
    Стамен Белчев , няма място за срам щом ЦСКА не падна с 5:0 .
  • 4 3,14К

    10 1 Отговор
    Това мрънкало не е в час. Отбора неможе да играе преса , а и срещу преса.Даже Левски играят по-организирано. Вижте как играе испанеца в Лудогорец, а Соу им провали най -важните мачове.Да взимат Загорчич, докато е време.

    Коментиран от #5

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "3,14К":

    ЛУДОГОРЕЦ АНТВЕРПЕН за сега 1 на 0

    Коментиран от #6

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    за сега до 83 минута 1 на 2
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    господин ПАВЕЛ КОВАЧЕВ АНТВЕРПЕН победи ЛУДОГОРЕЦ С 2 на 1 след мача играчите от двата тима се поздравяваха по ЧОВЕШКИ независимо защото ЛУДОГЛЕЦ ГРАД РАЗ ГРАД загубиха мача това е ФУТБОЛ то де и публиката да беше така но миналото си е минало ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Коцалиев

    8 0 Отговор
    Пената каза че сте гола вода . Пък вие се хвалете
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 сгромолясване

    8 0 Отговор
    Какъв ЦСКА , какъв Литекс ? На терена има само двама играчи от български произход.