Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 13:39 1 397 0

Бъдещето на Зинедин Зидан в Реал Мадрид зависи от следващите два мача

  • зинедин зидан-
  • реал мадрид-
  • футбол

Двете последователни поражения от Кадис и Шахтьор (Донецк) разклатиха позициите на бившия халф

Бъдещето на Зинедин Зидан в Реал Мадрид зависи от следващите два мача - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Зинедин Зидан в Реал Мадрид е в пряка зависимост от резултатите на отбора в следващите два мача, твърди френският "Екип". Двете последователни поражения от Кадис и Шахтьор (Донецк) разклатиха позициите на бившия халф, а в следващите пет дни предстоят два изключително важни двубоя, от чиито изход зависят много неща.

Първият от тях е утрешното Ел Класико. За съдбовното значение на този мач дори няма смисъл да се отваря дума. В средата на следващата седмица пък е визитата на Борусия (Мьонхенгладбах). Двубоят е от изключително значение за битката в Група В на Шампионската лига, тъй като след първия кръг Реал е на последно място. Евентуално отпадане от турнира още в груповата му фаза би било истински кошмар за кралския клуб.

Междувременно AS твърди, че ръководството на Реал вече има два варианта за евентуален заместник на Зидан. Това са бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино и клубната легенда на "белите" Раул Гонсалес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА