Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 23:07 2 985 6

Вратарят на Ливърпул със сериозен упрек към колегата си в Евертън

  • адриан-
  • джордан пикфорд-
  • върджил ван дайк

Не приемам това влизане. Футболната асоциация не може да толерира такива работи'', заяви Адриан по адрес на Джордан Пикфорд, който контузи тежко Върджил Ван Дайк

Вратарят на Ливърпул със сериозен упрек към колегата си в Евертън - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Вратарят на Ливърпул Адриан не намира възможност да оневини зверското влизане на Джордан Пикфорд в краката на Върджил ван Дайк в дербито с Евертън. Както е известно, полемичният вратар на „карамелите” съсипа сезона за нидерландския бранител на английския шампион, след като се установи, че Ван Дайк е със скъсани кръстни връзки и ще трябва да оперира дясното си коляно.

След инцидента пък съдийската бригада не отсъди абсолютно нищо, което допълнително разяри Ливърпул, след като нямаше дузпа и червен картон.

„Не е много честно да съдим тази ситуация. Причината е такава, че той нямаше шанс да блокира топката, а можеше само да нарани съперника. Като футболист, твоето тяло винаги е под риск да се контузиш, но трябва да пазиш съперника с това какво правиш. Не приемам това влизане. Футболната асоциация не може да толерира такива работи. Никой футболист не може да си позволява да влиза така. Аз съм вратар и винаги защитавам колегите си под рамката, но в този случай – няма как”, коментира Адриан.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Басимус

    5 4 Отговор
    Явно е първото влизане на света. Утре статия за онеправданите от 6ия на 5ия ред отляво на дясно.

    Коментиран от #3

  • 2 Фена

    2 3 Отговор
    На тоя некадърник, Вила му набутаха 7 гола, да гледа собствените си неадекватности .....

    Коментиран от #4

  • 3 Долу FA

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Басимус":

    Коментирам ти първото изречение. Последвалия след него тъпизъм не знам какво означава. Та:
    Очевидно е първото влизане в света с такива последствия за играча (а с оглед неговата стойност и за отбора), което е оставено без никакви последствия както повреме на мача, така и след него.
    Клоп каза: "Сбъркано е след такъв мач единия тбор да загуби двама състезтели, а на другия (извършителя) да не му се случва нищо".

    Коментиран от #5

  • 4 КАжи

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фена":

    А Аякс колко му вкараха?
  • 5 Басимус

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Долу FA":

    Имах предвид,че някой казал две думи и веднага публикация. Както и да е. Евертън са много по ощетени в историята заради Ливърпул. Иначе за самата ситуация съм съгласен ,че трябваше да има последствия за Пикфорд.

    Коментиран от #6

  • 6 Долу FA

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Басимус":

    Разбрахме се.