Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 15:52 1 290 0

Директорите и футболистите на Барселона се помириха преди Класикото

  • барселона-
  • футболисти-
  • заплати-
  • директори

Ръководните фактори в Барселона са се съгласили да провеждат индивидуални преговори с всеки един играч

Директорите и футболистите на Барселона се помириха преди Класикото - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Футболистите на Барселона са постигнали примирие с борда на директорите. Двете страни са се споразумели преговорите за намаляването на заплатите на играчите да се водят отделни от останалите разговори за съкращаване на възнагражденията в клуба, съобщи радио „Cadena SER“.

Ръководните фактори в Барселона са се съгласили да провеждат индивидуални преговори с всеки един играч. Досега от ръководството искаха от състезателите да приемат колективно орязване на възнагражденията, но това не се хареса на футболистите, които отказаха да се явят на насрочената за тази цел среща.

Барселона преди дни обяви новите договори на Марк-Андре тер Стеген, Клеман Ленгле, Френки де Йонг и Жерар Пике, които временно ще намалят заплатите си, преди да получат новите увеличения в дългосрочен план, заради което ще бъдат също така и компенсирани.

При тези условия бяха подписани новите договори на Сержиньо Дест, Франсиско Тринкао и Миралем Пянич.

Ръководството на клуба продължава преговорите за подновяването на договорите на Жорди Алба, Серхио Бускетс, Сержи Роберто, Филипе Коутиньо, Антоан Гризман и Усман Дембеле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА