Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 19:58 2 100 4

Локомотив (Пловдив) продължава да мачка в efbet Лига

  • efbet лига-
  • локомотив (пловдив)-
  • царско село-
  • 3:0

''Смърфовете'' с класически успех над Царско село в София

Локомотив (Пловдив) продължава да мачка в efbet Лига - 1
Снимка: Антон Узунов

Локомотив (Пловдив) победи Царско село с категоричното 3:0 като гост и ще запази лидерската си позиция и след 10-тия кръг на efbet Лига, предаде dsport. До този кръг Царско село бе допуснал само 4 гола в своята врата, а само в този мач инкасира цели 3. През първото полувреме мачът бе равностоен, но Локомотив създаде няколко голови положения предимно от статични положения. До гол обаче не се стигна.

Още в началото на втората част гостите все пак поведоха след пряк свободен удар. Диниш Алмейда засече с глава центриране от фаул и матира Джони Пласид.

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев вкара останалите два гола в мача. В 69-ата минута Илиев успя да удвои резултата, с което доближи максимално своя отбор до победа срещу "царете". Той получи топката в дясно, влезе в наказателното поле и я прати покрай Джони Пласид. 9 минути преди края Димитър Илиев вкара и трети гол. Той се възползва от грешка на Джони Пласид който ритна топката в крака му и тя влетя в мрежата му.

Мачът започна с пряк свободен удар, който домакините изпълниха в близост до наказателното поле на Локомотив, но след него не се получи нищо опасно. В 3-ата минута се получи неприятен сблъсък между Николай Николаев и Божидар Васев. Васев падна лошо и се наложи дълго време на му бъде оказвана медицинска помощ.

Мачът започна с лек превес на гостите. В 9-ата минута те имаха претенции за дузпа, тъй като топката се удари в ръката на Лъчезар Балтанов. Това обаче случи, след като топката първо рикошира в тялото на Балтанов и реферът взе правилното решение да не отсъди дузпа.

В 12-ата минута се оказа, че Божидар Васев няма да може да продължи срещата като резултат от падането, което се случи в 3-ата минута. Така Любослав Пенев се наложи да направи принудителна смяна и в игра се появи Андерсон Кордейро.

В 13-ата минута бе отправен и първия точен удар по посока на една от двете врати. Бирсент Карагерен стреля от границата на наказателното поле, но Пласид спаси.

В 20-ата минута гостите от Пловдив застрашиха вратата на Царско село след изпълнение на корнер. Карагерен центрира, Аралица игра с глава, но топката премина покрай десния стълб.

В 35-ата минута Локомотив пропусна чисто голово положение. След центриране от ъглов удар топката стигна до Диниш Алмейда, който стреля, но Джони Пласид спаси прекрасно. Няколко минути по-късно Анте Аралица също бе на път да отбележи гол. Той засече топката отново след центриране от ъглов удар и пас, който получи от съотборник. Нападателят стреля от воле, но Пласид спаси.

В последната минута на първото полувреме Димитър Илиев стреля от пряк свободен удар, но изпрати топката встрани от вратата на Пласид.

В началото на втората част обаче Диниш Алмейда отбеляза за 0:1. Той засече с глава центриране от пряк свободен удар, с което матира Пласид.

След попадението домакините реагираха и започнаха да атакуват по-масирано вратата на съперника. Стигна се до няколко ъглови удара, които застрашиха вратата на "черно-белите", но гол не падна.

В 69-ата минута Димитър Илиев успя да удвои резултата, с което доближи максимално своя отбор до победа срещу "царете". Той получи топката в дясно, влезе в наказателното поле и я прати покрай Джони Пласид.

В 73-ата минута Луис Педро изведе в чиста позиция Стефан Христов, но Мартин Луков спаси.

В 81-ата минута Локомотив вкара и трети гол, след като се възползва от грешка на Джони Пласид. "Царете" опитаха да разиграват в своето наказателно поле, Балтанов върна към Пласид, който изчисти в крака на Димитър Илиев и топката за трети път попадна в мрежата на домакините.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кой

    3 2 Отговор
    изпий `супата`?!..6699
  • 2 Гоуст

    3 3 Отговор
    Типична класика във фиксираните залози: 0:0 на полувреме и три гола второто за "класическото" 0:3
  • 3 Националист

    6 5 Отговор
    Локо шампион!!!!
  • 4 дежавю

    2 5 Отговор
    Локо е Велбъжд! Или забравихте?