Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 23:20 4 480 7

Христо Крушарски наговори куп бисери след победата над Царско село

  • локомотив (пловдив)-
  • царско село-
  • 3:0-
  • христо крушарски

''Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат'', заяви колоритният бизнесмен

Христо Крушарски наговори куп бисери след победата над Царско село - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски беше видимо и обяснимо щастлив след успеха на неговия тим с 3:0 над Царско село. Бизнесменът говори за амбициите пред клуба и бъдещето на българския футбол.

"Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, за да напълним рейса, че момчетата са изморени и жадни. Аз първо питам Акрапович, след това питам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха. Крушарски дава толкова пари, колкото има. Ето, сега имах два лева и им ги дадох за премия. Само за пари се говори в тази държава. Никой не говори за работа. Ние вършим работа, ама пари нямаме. Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини. Винаги съм ненаситен и искам да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят така, както играха днес, а не както в мача с Арда. Щом има игра и радват феновете, значи е добре'', коментира Крушарски след мача.

"В тези мачове, които гледаме, не виждаме сърцата на футболистите. Ако футболните хора, които ръководим клубовете, не се загледаме какво има при нас, няма да стане нищо. Крайно време е футболните босове да се съберем, да си поставим нещата на масата, да си оправим къщите, да се подготвим за конгреса и да направим нещо хубаво, което ще покаже, че действително имаме интерес. За първи път със Стойне заговорихме за футбол преди месец'', добави той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 заката

    24 8 Отговор
    АБЕ КРУША ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ КОГА ЩЕ ТИ ВЗЕМЕМАТ БИЗНЕСА БЕ КЕЛЕШ

    Коментиран от #3

  • 2 зарко 66

    19 7 Отговор
    КУХ селянин. Харчи нечий пари и се изказва като малоумник

    Коментиран от #4

  • 3 Последния Софиянец

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "заката":

    Те са му го дали и с тях си отива и той.
  • 4 Последния Софиянец

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "зарко 66":

    Харчи нашите пари.На държавната копаня е.
  • 5 Пената

    9 2 Отговор
    Тоя ще излезе по-интелигентен и от мене...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Валентин

    0 0 Отговор
    Иляна и Ваня ще му платят сметката с телата си!!! Измамата не прощава!