Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 20:24 1 686 1

Разочарованият Белчев: С 10-12 минути игра няма как да спечелим

  • цска-
  • арда-
  • стамен белчев

''На моменти в средата на терена бяхме далеч от съперника'', отбеляза наставникът на ЦСКА

Разочарованият Белчев: С 10-12 минути игра няма как да спечелим - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира равенството на тима 1:1 при гостуването на Арда Кърджали в двубой от 10-ия кръг на efbet Лига.

"Неприятна серия, бяхме беззъби в нападение, с 10-12 минути игра няма как да спечелим. Във всички мачове по-един и същи начин ни вкарват голове, а след това се вдигаме. През втората част нямахме ситуации пред съперника, в efbet Лига не се случват нещата. В Европа играем добре, но не се получава за момента в първенството", коментира Белчев.

"Нямахме проблеми, докато не се контузи Матей. На моменти в средата на терена бяхме далеч от съперника. Арда не ни изненада, те са добър отбор с добър треньор, играят добър футбол, знаехме, че ни очаква труден мач, докато не отбележим. Когато си футболист на ЦСКА не трябва да говорим за домакини или гости, трябва да изглеждаме по-добре, да играем по-добре", добави още треньорът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    4 4 Отговор
    тоз анонимник още ли го търпи гришата ?? другия селяк върбата го натириха вече !!!