Last news in Fakti

26 Октомври, 2020 09:14 2 290 5

Йомов: В Левски не ме оцениха, не съм и помислял да се връщам там!

  • георги йомов-
  • левски-
  • цска-
  • футбол

Играчът на "червените" няма излишни сантименти към Левски, въпреки че е юноша на клуба, а дядо му - Тодор Барзов, е легенда за "сините"

Йомов: В Левски не ме оцениха, не съм и помислял да се връщам там! - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Георги Йомов заяви, че не е и помислял за завръщане в Левски. Футболистът на ЦСКА се върна назад към годините, прекарани в "синия" клуб, но призна, че няма амбиции с тима от "Герена".

"Не съм толкова навътре в нещата за трансфера от Славия. Просто ми се обадиха и ме попитаха дали съм съгласен да дойда в ЦСКА, че Славия се е съгласила за трансфера и вече всичко зависеше от мен", заяви Йомов пред "Код Спорт".

Играчът на "червените" няма излишни сантименти към Левски, въпреки че е юноша на клуба, а дядо му - Тодор Барзов, е легенда за "сините".

"Никога не съм и помислял да се връщам в Левски. Там съм бил като малък, това няма нищо общо. Той е играл за Левски, аз играя за ЦСКА. Какво коментирахме с него? Той ми каза, че за мен най-важно е да се развивам. Това е главното, което трябва да направя. И за секунда не съм се замислял да подпиша с ЦСКА. Нямам болни амбиции към Левски и не съм фен на Левски, че да съм се колебаел да направя този трансфер", призна младокът.

"Просто не ме искаха там, не ме оцениха, нямаха желание да подпишат договор с мен. Събрах си нещата и си тръгнах. Общо взето беше това. След това вече почнаха обажданията – защо съм си тръгнал? Бяхме се разбрали със Славия за тази прословута бележка, ако аз я оправя, докажа се и ме харесат в Славия, ще подпиша договор там. И така и стана."

Йомов отбеляза последната дузпа за Славия във финала за Купата на България срещу Левски, с която "белите" грабнаха трофея, и описа усещането като невероятно.

"Едно от най-хубавите усещания, които съм изпитвал. Мисля, че имах сили да изтичам целия терен 10 пъти! Не може да се опише с думи. Просто беше уникално. Бях убеден, че съдбата един ден ще ми върне всичко. Смятах, че това е точно този момент. Така и стана, затова бях толкова сигурен в себе си", призна националът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    6 8 Отговор
    И къде играе момчето.???В ментето с тирето.

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Стою касапина

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "гларус":

    Пич, не знаеш къде играе? Ами да те отворя, на армията, там където е и емблемата.

    Коментиран от #4

  • 3 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ОТ НАСРАЛИТЕ СЕ НАЦИОНАЛИ ЛИ Е ИЛИ Е НЯКАКВО НЕНАСРАЛО СЕ ИДКЛЮЧЕНИЕ !?!?!?!?
  • 4 Чичо Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Стою касапина":

    Емблема всеки може да си купи, история няма как , за нея може само да се лъже.

    Коментиран от #5

  • 5 чичо Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чичо Гошо":

    така, е вие сте специалисти по изопачаване на история...горките репресирани милиционери