26 Октомври, 2020 14:57 6 700 4

Пропадна сватбата на сина на Бекъм и щерката на еврейски милиардер

  • бруклин бекъм-
  • никола пелц-
  • сватба-
  • дейвид бекъм-
  • футбол

Първоначално двойката планираше да сключи брак през септември 2021 г., но отлага събитието за 2022 г. заради втората вълна на пандемията

Пропадна сватбата на сина на Бекъм и щерката на еврейски милиардер - 1

21-годишният Бруклин Бекъм и Никола Пелц - 25-годишната щерка на еврейския милиардер Нелсън Пелц, решиха да отложат сватбата си заради пандемията на коронавируса. Първоначално двойката планираше да сключи брак през септември 2021 г., но отлага събитието за 2022 г. заради втората вълна на пандемията, казва източник пред “The Mirror”.

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм и наследницата на американския магнат планират да се венчаят в семейното имение на Бекъм в Котсуолдс, Великобритания, и след това да има втора церемония, най-вероятно в Италия. Така всички роднини, както от страна на младоженеца, така и от страна на булката да могат да присъстват на сватбата.

Двамата братя на Бруклин - 18-годишният Ромео и 15-годишният Крус, ще са неговите кумове, а сестра му, 9-годишната Харпър - главна шаферка. Гордият татко Дейвид ще бъде удостоен с главна роля в церемониите, а на Виктория е поверено да моделира сватбената рокля на булката.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц обявиха годежа си в Instagram през юли. Разбира се, не сме очаквали синът на Дейвид Бекъм да се залюби с някое обикновено момиче, защото в кръга му просто няма такива. А за Никола Пелц можем да сме сигурни, че не е с Бруклин заради парите, защото семейството ѝ си ги има в изобилие. Само за сравнение - състоянието на Дейвид и Виктория Бекъм се оценява на около 400 милиона долара, а на Нелсън Пелц на 1,7 милиарда долара. Така че не Никола си хвана богато гадже, а Бруклин случи на мома от сой.

Никола Пелц е позната в публичното пространство още преди романса си с Бруклин. Дъщерята на 78-годишния инвеститор Нелсън Пелц и 65-годишната бивша манекенка Клаудия Хефнър, опитва късмета си в шоу бизнеса още от детството. Като малка Никола участва в телевизионни продукции. През 2008 г., на 13-годишна възраст, участва във видеото към песента “7 Things” на американската певица Майли Сайръс и се появява за първи път на сцената на театрален клуб в Манхатън, като убеждава майка си да ѝ намери мениджър, който да ѝ помогне да изгради кариера на актриса.

Първата си забележителна роля Никола изиграва през 2010 -а (тогава е на 15 години). Превъплъщава се в образа на Катара във филма на М. Найт Шаямалан “Последният повелител на въздуха”, който обаче не постига особен успех. Проектът получава отрицателни отзиви от критиците, а самата Никола бе номинирана за наградата “Златна малинка”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрец е този

    17 0 Отговор
    Хем е богата, хем е с 4 години по-голяма и винаги ще се старае да се поддържа.

    Коментиран от #2

  • 2 От снимката

    29 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрец е този":

    се вижда,че и двамата се поддържат, дори ползват еднакъв лак за нокти ;)
  • 3 har

    6 1 Отговор
    Чифута няма да си остави стоката на некой овчар аххх къде си Ади защо не ги изби до крак
  • 4 1234

    1 3 Отговор
    Ще и направя малката дупчица между филиите с диаметър на ловджийска мишена!!!