Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 10:16 1 711 6

Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА заради Сектор "Г"

  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • цска-
  • сектор г

Заги дори е изразил съгласието си, но фенове на ЦСКА са се намесили и са поискали назначението му да бъде преразгледано

Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА заради Сектор "Г" - 1
Снимка: БГНЕС

Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА. Сръбският треньор с български паспорт наистина е имал разговори с ръководството на клуба и е получил покана да поеме овакантения пост от Стамен Белчев. Заги дори е изразил съгласието си, но фенове на ЦСКА са се намесили и са поискали назначението му да бъде преразгледано. Опасенията на привържениците били на първо място, че Загорчич е свързан с Литекс и още една обвързаност между двата клуба вече идва твърде много за Сектор "Г".

Освен това част от твърдото ядро от агитката съвсем не е сигурно, че той ще се справи начело на отбора. Някои от феновете са на мнение, че бившият национал на България е идеален за отбори с по-малки амбиции, където може да работи спокойно, но трудно ще се справи с напрежението на "Българска армия", където победите понякога са повече от задължителни.

Не е отпаднала обаче окончателно възможността Златомир Загорчич все пак да стане треньор на "червените". Много вероятно е още след гостуването на Рома в Лига Европа да има нови разговори между двете страни. Това ще стане при положение, че клубът и феновете не стигнат до компромис за някой кандидат или не се появи в този момент от сезона подходяща кандидатура от чужбина.

Заги беше 3 години и половина начело на Славия, като в този период спечели Купата на България, завърши на трето място в първенството и води два пъти "белите" в Лига Европа./Мач телеграф


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуцката

    4 0 Отговор
    Какво ме бриха обвързаността с Литекс. Заги млати говедата където ги хване. Ще затвори кръга Ганчев, Стоилов и чичо Венци в къс по паса с Уйнбет.
  • 2 Бай Стою касапина

    3 1 Отговор
    Що пък да не може? Люпко Петрович не ходи ли в Левски, Литекс, ЦСКА? Важното е да има движение. Чрез движение към прогрес!

    Коментиран от #5

  • 3 ???

    3 0 Отговор
    Бил обвързан с Литекс и затова не било добре. По голяма простотия рядко ще чуеш.
  • 4 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Загорчич свързан с Литекс. И никой друг там не е...
  • 5 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Стою касапина":

    Най добре да вземете Волен Сидеров той не е бил в Литекс

    Коментиран от #6

  • 6 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Браво. Харесваш ми. Най-после да напишеш нещо различно. Явно си си взел хапчетата за ляв завой.