Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 15:16 4 876 5

Какво прави Меси, питат се феновете на Барса! (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол-
  • шампионска лига

При последната атака на киевчани, капитанът на домакините не понечва да спре свой съперник, който минава край него в търсене да продължи акцията

Какво прави Меси, питат се феновете на Барса! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Снощи Барселона изигра поредния си труден двубой, в който постигна трудна победа с 2:1 над Динамо Киев като домакин в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Крехкият аванс на испанците висеше до самия край, тъй като украйнците атакуваха.

В интернет пространството запалянковците обръщат по-специално внимание на поведението на Лионел Меси в последните секунди на срещата. При последната атака на киевчани, капитанът на домакините не понечва да спре свой съперник, който минава край него в търсене да продължи акцията.

Това изобщо не се хареса на привържениците на "лос кулес", а в допълнение към това и неубедителната цялостна игра на състава, главоболията на Роналд Куман се трупат едно след друго, след като самият той може да отнесе санкция заради острите си думи по адрес на рефера след поражението от Реал Мадрид с 1:3.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоп от СО

    14 0 Отговор
    Месито го гледа и си мисли: "Тоя е толкова куц" Бати пича
  • 2 Според мен

    4 1 Отговор
    Основно прави КИНТИ, И то много големи кинти!!!
  • 3 йокин

    4 1 Отговор
    Подновиха му договора,изгони Бартомяу,що да се пъне.
  • 4 ЦеСкИ лЕсЕкА

    0 1 Отговор
    Това джудже е най набеденият футболист за всички времена! А той е един анонимник!
  • 5 Боби

    1 0 Отговор
    Към коментар 4 : Ти си Най-големият анонимник :) :) :)