Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 17:37 2 361 1

Подобриха 32-годишен рекорд!

  • диана петкова-
  • плуване-
  • рекорд-
  • спорт

Постижението на Богомилова е 31,90 сек., но любопитното е, че бе поставено по време на златното ѝ олимпийско плуване на 100 м бруст – на 23 септември 1988 г. в Сеул

Подобриха 32-годишен рекорд! - 1

Диана Петкова даде силен старт на международния турнир по плуване Гран при Бургас, подобрявайки още в сутрешните серии знаков рекорд на Таня Богомилова.

Състезателката на Ботко Трендафилов финишира на 50 м бруст за 31,86 сек.

Постижението на Богомилова е 31,90 сек., но любопитното е, че бе поставено по време на златното ѝ олимпийско плуване на 100 м бруст – на 23 септември 1988 г. в Сеул.

Второто издание на турнира Гран при Бургас, организирано от БФПС и местната община в „Парк Арена ОЗК“, е квалификация за игрите в Токио и е с награден фонд 21 800 лв, съобщават от федерацията по плуване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васко

    3 0 Отговор
    Ботко Трендафилов е голяма работа!! Той е треньорът и на вицеолимпийската шампионка Антоанета Френкева! Ясно??