Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 09:17 1 818 2

Медведев спечели Мастърса в Париж след зрелищен мач със Зверев

  • даниил медведев-
  • тенис-
  • тенис на корт

Руснакът триумфира в зрелищен трисетов сблъсък с Александър Зверев, в който загуби първия сет, но намери сили да осъществи обрат и надделя с 2:1 сета (5-7, 6-4, 6-1)

Медведев спечели Мастърса в Париж след зрелищен мач със Зверев - 1
Снимка: БГНЕС

Новият носител на титлата на Мастърс турнира в Париж се казва Даниил Медведев. Руснакът триумфира в зрелищен трисетов сблъсък с Александър Зверев, в който загуби първия сет, но намери сили да осъществи обрат и надделя с 2:1 сета (5-7, 6-4, 6-1). Медведев затвърди чудесната форма, която демонстирира във френската столица, като третият сет бе най-силният за него от началото на турнира.

Руснакът доминираше през по-голямата част от мача, като имаше по-висок процент спечелени точки както на първи, така и на втори сервис – съответно 79% и 60% за него срещу 67% и 35% в актива на Зверев. Много важно предимство за световния №5 бяха и точките за пробив, като той реализира 40% от своите шансове (4 от 10), докато статистиката на Зверев показваше доста скромните 14% (1 от 7).


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кукуруку

    1 2 Отговор
    Мачът в зоопарка ли се е състоял? Щото с тия фамилии...
  • 2 ПиПи

    0 0 Отговор
    Е,не може да е едновременно Зверь Медведев.