Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 17:45 1 818 4

Пирин успя да се справи с Кариана Ерден

  • кариана ерден-
  • пирин-
  • станоев-
  • втора лига-
  • йорданов-
  • личев

"Орлетата" спечелиха с 2:1

Пирин успя да се справи с Кариана Ерден - 1

Пирин (Благоевград) постигна важна победа в борбата си за промоция в родния елит. "Орлетата" надделяха с 2:1 при гостуването на лидера Кариана (Ерден) в среща от 13-ия кръг на Втора лига.

Преслав Йорданов и Красимир Станоев се разписаха за Пирин, а в края Емануил Личев вкара за тима на Веселин Великов, който до момента през сезона не беше губил у дома. Кариана все пак остава на върха с 27 точки от 13 мача, Пирин е втори с 26 (също от 13 срещи), а на третото място вече е Локомотив (София), който има 25 точки от 11 двубоя.

Първото полувреме на мача в село Ерден премина при равностойна игра. В десетата минута се наложи гостите да извършат принудителна смяна. Джон-Кристоф Аийна получи контузия и бе заменен от Антон Карачанаков.

Първата много чиста ситуация пред една от двете врати дойде в 39-ата минута. Тогава Владислав Цеков стреля отлично от дистанция, но вратарят Петър Петров изби в ъглов удар.

В 45-ата минута Преслав Йорданов откри за гостите. Нападателят получи топката на границата на наказателното поле и успя да я прати в мрежата на Павел Станев - 0:1.

В 82-ата Красимир Станоев подпечата успеха на гостите с точен изстрел от дистанция. Ударът не остави шансове на Станев, като топката се удари в гредата и след това влетя в мрежата - 0:2.

Секунди преди края домакините стигнаха до почетно попадение. Цеков стреля, а топката се отклони в Емануил Личев и попадна в мрежата на Петър Петров - 1:2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иодф

    8 4 Отговор
    Само Пирин!
  • 2 Мимо

    4 2 Отговор
    Гледах мача и сятам че ако съберат от тия два отбора БЪЛГАРЧЕТА може да се сглоби отбор, който да мачка в А група, а би се представил доста по-достойно и като нац. Отбор
  • 3 Селски наблюдател

    2 1 Отговор
    Скоро Левски и Славия ще правят компания на тези отбори в Б група и ще има интересни селски дербита .
  • 4 Тнт

    1 0 Отговор
    КАРИАНА и ПИРИН срещу ЛОКО СФ И ХЕБЪР. Толкова е прозрачно.