Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 11:51 1 210 0

Славиша: Искам и рокендрол, и на терена, но дисциплиниран

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол

Неотдавна специалистът обяви, че истински фен на рокендрола

 Славиша: Искам и рокендрол, и на терена, но дисциплиниран - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на Левски Слвиша Стоянович сподели, че иска от играчите си да показват истински „рокендрол” на терена. Неотдавна специалистът обяви, че истински фен на рокендрола.

„В петък няма да кажа нищо конкретно на играчите. Ще изчакам да се съберем всички. Ще им представя моята философия и изискванията ми на терена и извън него. Промяна при мен няма, музиката, която харесвам е рокендрол и така ще бъде завинаги. Искам и рокендрол, и на терена, но дисциплиниран. Искам повече от всички играчи, от абсолютно всички. Футболист на Левски не може да си позволява да играе един месец, а после да го няма три или четири. Всеки трябва да дава всичко във всеки мач. Има интересни играчи, млади, всички трябва да дават повече”, каза Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА