19 Ноември, 2020 19:15 1 699 2

Неманя Видич скочи срещу ръководните органи на футбола в Сърбия

  • видич-
  • бербатов-
  • сърбия-
  • ръководство-
  • футбол

"Достатъчно! Цялата ни футболна система е в ръцете на хора със съмнителни намерения", ядоса се бившият съотборник на Бербатов в Манчестър Юнайтед

Неманя Видич скочи срещу ръководните органи на футбола в Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият сръбски национал и много добър приятел на Димитър Бербатов от престоя им в Манчестър Юнайтед Неманя Видич изригна по адрес на местната футболна федерация в отворено писмо.

Той открито атакува шефовете на местния футбол, че работят в полза на футболни мениджъри и ги упреква в липсата на грижа за най-младите.

"Достатъчно! Трябва да кажа това, което ми е на сърцето и да споделя мислите си с обществеността. Цялата ни футболна система е в ръцете на хора със съмнителни намерения и позволява на хора със съмнителни биографии да печелят пари. Това е система, която учи децата, е не е важно кой си на терена и какво правиш. Система, която изгони треньор, класирал се за световно първенство. Мен ме е срам, засрамете се и вие! При нас "успял" човек е този, който може да манипулира системата и закона. Докато това не се промени - няма да има напредък", изригна Видич.

Припомняме, че в последните няколко дни сърбите загубиха решителен бараж за класиране на Евро 2020 след дузпи от Шотландия, а снощи отпаднаха от престижната Лига Б на Лигата на нациите въпреки успеха с 5:0 над Русия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    4 0 Отговор
    И при нас е същата работа.
    Балкански манталитет.
    Пари на джоб и почвам да бегам бате
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.