20 Ноември, 2020 11:02 1 479 3

ЦСКА без вратаря си за мача с Левски

  • цска-
  • левски-
  • густаво бусато-
  • футбол-
  • цска-левски

Бразилският страж обаче не е участвал в последната тренировка, след като преди това не взе участие и в двубоя с Ботев (Ихтиман) за Купата на България

ЦСКА без вратаря си за мача с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато ще е поредният футболист, който ще пропусне мача с Левски, ако той се състои по програма утре в 15:00 часа. Окончателното решение трябва да бъде обявено от БФС днес.

Бразилският страж обаче не е участвал в последната тренировка, след като преди това не взе участие и в двубоя с Ботев (Ихтиман) за Купата на България.

В негово отсъствие под рамката ще застане Димитър Евтимов. 27-годишният шуменец бе привлечен през лятото и до момента има 2 участия в официални срещи - при 1:0 с Царско село в първенството и при 5:0 над Ботев (Ихтиман) за Купата, пише "Тема Спорт".

Не е ясно дали "червените" ще могат да разчитат на Бусато и за мача с Йънг Бойс в Лига Европа в четвъртък.

Както е известно, треньорът Бруно Акрапович не може да разчита още на заразените с коронавирус Иван Турицов и Брадли Мазику, както и на контузените Амос Юга, Жеферсон и Тибо Вион. Петър Занев пък едва наскоро поднови тренировки. Добрата новина е свързана с Георги Йомов, който вече е възстановен и готов за игра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УефскИ

    2 1 Отговор
    А бе списвачо, мача го отмениха скриха говедата, отърваха ги от голяма гавра
  • 2 един от многото

    1 0 Отговор
    Те и без това нямаше да им трябват.
  • 3 цоко

    0 0 Отговор
    Джурналяги , не плачетр на чужд гроб !!! ЦСКА има лицензирани играчи за три отбора , заплати и премии се дават редовно и не ги управлява комарджия - лъжец и помияр !!!