Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 13:04 1 675 4

Официално: Отложиха ЦСКА - Левски!

  • цска-
  • левски-
  • футбол-
  • вечно дерби-
  • бфс

Очаква се двубоят да бъде пренасрочен за месец декември

Официално: Отложиха ЦСКА - Левски! - 1
Снимка: БГНЕС

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе резонно решение и отложи предстоящото утре дерби между ЦСКА и Левски. Причина за това е множеството заразени с коронавирус играчи на „сините” в последните дни.

Очаква се двубоят да бъде пренасрочен за месец декември.

Дербито е третият двубой от кръга, който е отменен заради случаи на COVID-19. Преди това бяха отменени мачовете Берое - Монтана и Лудогорец - ботев Пд.

Ето съобщение от БФС:

Решение - 20.11.2020 г

На база представени индивидуални PCR-тестове на състезатели и служебни лица от ПФК „Левски“ Сф, Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са повече от 10 професионални футболисти с трудови договори. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ПФК „Левски“ Сф, срещата от XIII-ти кръг на Първа лига, между отборите на ПФК „ЦСКА-София“ Сф и ПФК „Левски“ Сф насрочена за 21.11/събота/2020 г се отлага.
Датата за изиграване на отложената среща ще бъде уточнена допълнително.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    4 0 Отговор
    Срещата ще се състои , само , че не знам в коя чалготека.
  • 2 сектант

    2 0 Отговор
    ако собствениците на клубовете не им проиграят парите на покер до тогава
  • 3 нико

    1 0 Отговор
    Пред говедата няма пречки , но и една година да се отлагат мачовете им и една година да се подготвят все е тая , няма да станат футболисти - говедото си е говедо , вари го , печи го : МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.