Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 11:31 2 390 3

Интересен трансфер се пече в Славия: "Белите" вземат сина на Гонзо?

  • славия-
  • александър тарханов-
  • александър иванов-
  • гонзо-
  • георги иванов - гонзо

21-годишният футболист вече трети сезон е част от третодивизионния Рилски спортист, който също е издържан от Христо Крушарски

Интересен трансфер се пече в Славия: "Белите" вземат сина на Гонзо? - 1
Снимка: БГНЕС

Интересен трансфер може да направи новият треньор на Славия Александър Тарханов през зимата. Опитният руски специалист е харесал сина на бившия голмайстор на Левски и настоящ спортен директор в Локо Пд Георги Иванов – Александър. 21-годишният футболист вече трети сезон е част от третодивизионния Рилски спортист, който също е издържан от Христо Крушарски.

Сашо е бил препоръчан на Тарханов от настоящия треньор на "скиорите" Владимир Иванов. Руснакът познава Фугата още от предишния си престой в "Овча купел". Тогава бившият десен бек бе шеф на детско-юношеската школа на Славия.

Иванов-младши през този сезон е използван като нападател, какъвто бе и в школата на Левски, след като при предишния треньор на самоковци Петър Аджов действаше в халфовата линия. Той впечатлява с физическите си данни, а демонстрира и добра скорост за внушителния си ръст.

Роденият на 29 септември 1999 г. играч може да стане третият представител на фамилията, който да запише мачове в родния елит. Бащата на Гонзо е един от най-добрите футболисти на Пловдив. Очаква се Тарханов да покани Александър Иванов на проби по време на зимната подготовка, след което ще прецени дали да му бъде предложен договор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 димитър пенев

    2 0 Отговор
    Спомням си навремето,Георги Иванов-Гонзо,предричаха му бляскава кариера,наричаха го новия Гунди,а той за нищо не ставаше-левски го набутаха в франция на средняка рен,и там наш гонзо не записа и 1 минута като титуляр.Смешно е да сравняваш гонзо с гунди,сираков,стоичков,и дори с любо пенев.Разликата е огромна.
  • 2 Славия

    0 1 Отговор
    започна да взема куцо и сакато.
    Очаквам следващото попълнение да е бездарника Атанас Курдов.
  • 3 Альоша

    0 0 Отговор
    Ало Кой го пусна във футбола тоя милиционер-милионер и то кредитен Крушарски ?!! Не ви ли е срам ? Дръжте си го там в комуна на почитано 20 или в затвора ,лудницата или където и да е !!! Само не и по свободните Български улици и стадиони, защото заради тоя деградира цялото общество футболно ! Моля!!!